ŠKODA Old-School Modeli > ŠKODA - stariji modeli

Majstor za Skodu 120L

(1/3) > >>

Džoni123:
Ovako, dobio sam na poklon od jednog prijatelja Škodu 120l, 89 godište, auto je od prvog dana u garaži, maksimalno čuvan, ali nije upaljen od 2009. godine...84.443 km, stvarna kilometraža, motor na oko deluje ok, filter vazduha je nov, bukvalno...Da li se isplati popravljati taj auto? Trebao bi mi neki majstor, onako dobar, koji zna te stare modele, ali problem je što sam ja na Kanarevom brdu, znači trebao bih da zovem šlep-službu, ako je majstor npr. u Zemunu.. Ako imate bilo kakvu preporuku, slobodno pišite, svaki savet je dobrodošao, hvala!

Karlheinz:
Npr:
http://forum.skodaforum.rs/rs/automehanicar-za-skodin-program/

Džoni123:
Nazvaću čoveka i raspitaću se, hvala puno!  ;)

Karlheinz:
Javi šta si uradio, tj. majstor sa tvojim autom.

Džoni123:
Pozdrav dobri ljudi, izvinjavam se pre svega jer se nisam dugo javljao, bio sam sprečen...
Situacija je...katastrofa, ovaj čovek izgleda više nema ovaj broj, uglavnm zvao sam ga danima i bio je nedostupan. Situacija je takva da ja sada nemam više novca a ni vremena da radim na ovom autu. Još veće s**nje je što je drugar izgubio papire, tako da sam došao u situaciju da Škodilaka ne mogu da registrujem, čak i kada bi nekim čudom uspeo da nađem nekoga da je sredi.
Danas su mi komunalci nalepili prekršajni nalog (i još par automobila na parkingu) i moram u roku od valjda 24 sata da pomerim auto ili ga odvoze. Imao sam u planu da Škodilaka sredim i registrujem, ali od te priče nema ništa... :( :(
Da li nekome od vas možda treba Škoda 120l, našalost jedino za delove, ja na otpad neću da je vozim. Ne pitam za cenu, postaiću vam slike pa vi pišite vaše ponude. Izvinjavam se moderatorima ako ovaj post ne pripada ovde, malo je kompleksan forum pa ne mogu da se snađem, vi premeštajte slobodno ako smeta. Evo sličica od pre godinu dana


https://www.dodaj.rs/image/k2Ke5
https://www.dodaj.rs/image/k2Md9
https://www.dodaj.rs/image/k2VK3
https://www.dodaj.rs/image/k2iSA
https://www.dodaj.rs/image/k2mp7

Nemam nameru da zarađujem na ovom autu, dao bih je čak i besplatno samo da ne ide na otpad...samo da napomenem da je auto stajao godinu dana napolju, malo je prašnjav od polena (najviše) i malo je ispustila zadnja leva guma. Točkovi se okreću...menjač ulazi u sve brzine, pitajte šta vas zanima. Pozdrav drugari.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju