ŠKODA Old-School Modeli > ŠKODA - stariji modeli

Skoda 105 L god 87 33kW benz+tng

(1/3) > >>

Bobi:
evo jedne fotke moje lepotice koju sam imao pre Favorita...i vozio je 7 godina bez ikakvih problema... bravo2
http://postimg.cc/image/vxzj5p7ub/

rasko78:
Da li si uspeo da dobiješ atest za nju  i ako jesi da li imaš uputstvo kako treba i šta ugraditi da bi to bilo ok? Imam jednu 105 u super stanju i prava bi mi bila ušteda, ako bih ugradio gas, a niko kome sam se obratio u okolini Bačkog Petrovca se ne usuđuje da se prihvati posla. Spominju mi neke oklope, pa da se mora prebaciti akumulator, a to Agencija za bezbednost ne dozvoljava da se radi...

Bobi:
Pozdrav druze,izvini za ovako kasno odgovaranje na tvoje pitanje.
Moja Skoda je prosla atest i sve regularno upisano u saobracajnu i tako sam je i prodao. imala je malu bocu za plin od 33 litra zapremine montiranu iza zadnjeg sedista ,akumulator ostaje na svom mestu u onom boksu i nista se ne premesta,jedino neznam sad po novom kako ide sa tom Agencijom za bezbednost ali sa malom bocom ne pomeras akumulator i ja nisam imao nikakav poklopac preko boce jer i u klasicnom gepeku nemas poklopac preko boce a svakako ti boca dodje iza putnika. Raspitaj se sa ovim sto sam ti napisao kod plinadzija pa javi sta si uradio. pozdrav i srecno resavanje problema.

rasko78:
Hvala puno! Znači boca 33l je ključ- Već sam tražio akumulatore, koji bi bili plići, nađoh jedan gel akumulator čija je širina 13cm, ali kada se obori, to mu bude visina, jer se može montirati u svakom položaju.

rasko78:
Inače, kada si stavio tu bocu od 33l, da li si normalno mogao da vratiš zadnje sedište u odgovarajući položaj, da bude zakačeno kako treba? Hvala unapred!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju