Obaveštenje za Goste

Gost, dobrodošao na škodaforumllRS. Nakon Prijavljivanja dostupno je više mogućnosti i sadržaja sa ŠKODA portala, vidljivi su skriveni linkovi i slike u punoj veličini a format prikaza je širi.
Pridruži se i ti - registruj se sada!


Autor Tema: Da li je neko imao ovakvo iskustvo  (Pročitano 198 puta)

Van mreže Tesan

  • Registrovan
  • Poruke: 2
  • L&Ke: 0
  • Lokacija: Sokolac
Da li je neko imao ovakvo iskustvo
« poslato: April 07, 2019, 03:18:57 posle podne »
Vozim Skodu A5 2006 god 2.0 tdi 140ks DSG
Imam problem i ne mogu da ga rijesim.
Auto radi normalno do po mojoj procjeni odredjene temperature vozila onda ako je u malim obrtajim odmah se ugasi a ako je pr vecoj brzini samo kao trzne i sve se lampice propale tj. Lampica : abs, esp, od ulja, grijaca, katalizatora, stane obrtomjer, a onda auto nastavi da radi. Kada se ugasi a upale se te lampice gore navedene onda bas tesko upali. Kad se spoji na dijagnostiku pokaze da je senzor Radilice. Kupio sam nov senzor i zamjenio, sad auto ne moze nikako da upali. Ima li neko kakav savet sta da radim?! U naprijed hvala
  • Vozi: Skoda oktavia tdi 2.0 140ks 2006god

Na mreži nidza

  • Laurin&Klement
  • ******
  • Poruke: 1043
  • L&Ke: 33
  • Lokacija: Beograd
Odg: Da li je neko imao ovakvo iskustvo
« Odgovor #1 poslato: April 09, 2019, 05:59:44 posle podne »
Gašenje i dalje ukazuje na senzor radilice. Možda novi nije u redu ili nije dobro povezan?

Sent from my POCOPHONE F1

  • Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 2.0 TDI 2015 Style

Van mreže Tesan

  • Registrovan
  • Poruke: 2
  • L&Ke: 0
  • Lokacija: Sokolac
Odg: Da li je neko imao ovakvo iskustvo
« Odgovor #2 poslato: April 09, 2019, 06:18:02 posle podne »
Samo da javim da sam konacno napravio. Ipak je bilo do Senzora radilice. Stavio sam polovan i sad je sve u redu...
Eto ako bude neko imao slican problem mozda mu pomognem..
  • Vozi: Skoda oktavia tdi 2.0 140ks 2006god

Van mreže AcoSk

  • RallyeSport
  • *****
  • Poruke: 995
  • L&Ke: 34
  • Lokacija: Čačak
Odg: Da li je neko imao ovakvo iskustvo
« Odgovor #3 poslato: April 09, 2019, 11:21:34 posle podne »
Mozda si stavio neodgovarajuci senzor, pa zato nije hteo da upali.
Ali dobro, bitno je da si resio.
  • Vozi: Skoda Octavia A5 Combi (1Z5) 1.6mpi 2008. god.