Registration Agreement

Upotrebom ovog foruma, obećavate da nećete slati materijal koji je lažan, klevetnički, netačan, vulgaran, seksualno orijentisan, preteći, ugrožava privatnost drugih ljudi ili na bilo koji način krši međunarodne zakone ili zakone države u kojoj se nalazi server ovog foruma. Slažete se i da nećete slati materijal zaštićen autorskim pravom ukoliko vi ne posedujete autorsko pravo ili nemate pisano dopuštenje vlasnika autorskog prava materijala. Spam, reklamiranje, lančana pisma i piramidalne šeme su takođene zabranjene na ovom forumu.

Imajte na umu da osoblje ili vlasnici ovog foruma ne mogu da potvrde ispravnost poruka. Mi ne pratimo aktivno poslate poruke i stoga nismo odgovorni za njihov sadržaj. Ne garantujemo ispravnost, kompletnost ili upotrebljivost bilo kojih prikazanih informacija. Poslate poruke izražavaju stavove autora a ne nužno i stavove osoblja ili vlasnika ovog foruma. Svako ko primeti spornu poruku, može odmah da obavesti administratora ili urednike. Osoblje i vlasnik ovog foruma zadržavaju pravo da uklone sporan sadržaj, u razumnom vremenskom roku, ukoliko utvrde da je uklanjanje neophodno. S obzirom da se ovaj proces odvija ručno, shvatite da ne možemo odmah da uklonimo ili izmenimo sve poruke. Ovo se odnosi i na informacije u profilima naših članova.

Sami ste odgovorni za sadržaj poslatih poruka. Štaviše, pristajete da ćete preuzeti eventualnu krivicu i odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu usled vaših poruka kao i da ćete, ako je to potrebno, obeštetiti osoblje i vlasnike ovog foruma kao i bilo koje sajtove povezane sa njima. Vlasnici ovog foruma zadržavaju pravo da otkriju vaš identitet (ili bilo koju drugu informaciju prikupljenu upotrebom ovog servisa) u slučaju zvanične žalbe ili podizanja pravne tužbe zbog bilo kakve akcije prouzrokovane vašom upotrebom ovog foruma.

Prilikom registracije, imate mogućnost da izaberete svoje korisničko ime. Savetujemo vam da izaberete prikladno ime. Otvaranjem ovog korisničkog naloga, slažete se da nikada nećete otkriti svoju lozinku drugoj osobi osim administratora. Time ćete najbolje zaštiti sebe i očuvati ispravnost vašeg naloga. Obećavate i da NIKADA nećete koristi naloge drugih osoba bez obzira na razlog. Preporučujemo vam da koristite složenu i jedinstvenu lozinku za svoj nalog kako biste sprečili njegovu zloupotrebu.

Nakon što se registrujete i prijavite na ovaj forum, moći ćete da detaljno ispunite profil. Vaša je odgovornost da unesete tačne i precizne informacije. Svaka informacija za koju vlasnik ili osoblje foruma utvrdi da je netačna ili vulgarna biće uklonjena, uz ili bez prethodnog obaveštenja. Moguće su i prikladne kazne.

Imajte na umu da se uz svaku vašu poruku čuva i IP adresa u slučaju da moramo da vam zabranimo korišćenje ovog foruma ili da kontaktiramo vašeg Internet provajdera. Ovo će se desiti samo u slučaju velikog kršenja ovog sporazuma.

Ovaj softver smešta kolačić (cookie), tekstualnu datoteku koja sadrži delove informacija (kao što su korisničko ime i lozinka) u keš vašeg pregledača (browser-a). Ona se koristi da bismo vas prijavili/odjavili sa foruma, i da bi se obezbedio pravilan rad web stranice, u cilju boljeg korisničkog iskustva, personalizacije sadržaja, pružanja funkcionalnosti društvenih medija kao i analiziranja saobraćaja.

Slanje Privatnih Poruka ostalim članovima nije moguće dok ne napišete par poruka na javnom delu Škoda foruma.
Forum je bogatiji i bolji ako i ti učestvuješ, prenosiš svoja iskustva, postavljaš pitanja...
Ne postoje glupa pitanja, za sve što vas zanima ili interesuje - slobodno pišite!

Privacy Policy

Obrada vaših ličnih podataka vršiće se u skladu sa propisima za zaštitu ličnih podataka u Republici Srbiji, preduzimajući sve propisane tehničke i organizacione mere za obezbeđivanje poverljivosti i zaštite u procesu obrade ličnih podataka koje imamo. Vi sami kontrolišete informacije koje pružate na ovoj veb stranici. U svakom slučaju, ako odlučite da ne ostavite svoje podatke, morate imati na umu da vam neki delovi i ceo sajt možda neće biti dostupni.
Kada posetite ovaj veb-sajt moguće je da će se takođe prikupljati sledeće:
•     podatke o logovanju;  
•     tip i verzija pretraživača;  
•     tipovi i verzije priključaka pretraživača;  
•     operativni sistem i platforma;  
•     podatke o Vašoj poseti, uključujući veb-sajtove sa kojih dolazite, stranice koje posećujete;
•     dužini posete određenim stranicama i kako komunicirate sa tim stranicama.

Kada koristite ovaj veb-sajt, podaci se prikupljaju sistemski, preko kolačića i  sličnih  tehnologija.
Koristimo funkcionalne kolačiće kako bismo obezbedili da naše veb-stranice rade dobro i bezbedno i analitičke kolačiće kako bismo vam ponudili najbolje moguće korisničko iskustvo.