ŠKODA Octavia > OCTAVIA 2004-2013

Octavia "zabacuje" zadnji kraj

<< < (2/3) > >>

mihajloalasp:
Ne znam koliko je od pomoci posto se ne radi o istom autu, ali sto kolega rece proveri amortizere, meni se Favorit tako ponasao dok nisam promenio amortizere, od kako su promenjeni vise to ne radi :)

Nebojša90:
Druže, zadnji amortizeri su ti pri kraju 100%. Imao sam isti problem, doduše na fabiji, isto tako po neravninama zabacivao, bacakao zadnji kraj. Stavljeni novi amortizeri Monroe, od tada sve perfektno.  ;) 

t.salai:
Provjeri i zadnje selene da nisu dotrajali. Obicno se manifestira lupkanjem pri neravninama i naglim promjenama smjera, ali za svaki slucaj provjeri jer ionako ces biti ispod auta  :)

dario_r:
Mislim da je u pitanju njen graciozni hod.imao sam cast da vidim vasu skodu i izgleda perfektno.mislim samo da se ona folira na cesti i da glumi macketinu.mijauuu.te shodno tome zabacuje zadnji kraj.pozzz.

nemacx:

--- Citat: mihajloalasp  Oktobar 21, 2013, 19:50:17 posle podne ---Ne znam koliko je od pomoci posto se ne radi o istom autu, ali sto kolega rece proveri amortizere, meni se Favorit tako ponasao dok nisam promenio amortizere, od kako su promenjeni vise to ne radi :)

--- Kraj citata ---

Eh Favorit, sad ne izlazim iz njega, batalio skroz Octaviu, manje glavobolja imam :D


--- Citat: Nebojša90  Oktobar 22, 2013, 00:19:41 pre podne ---Druže, zadnji amortizeri su ti pri kraju 100%. Imao sam isti problem, doduše na fabiji, isto tako po neravninama zabacivao, bacakao zadnji kraj. Stavljeni novi amortizeri Monroe, od tada sve perfektno.  ;) 

--- Kraj citata ---

Sve mi više izgleda da u ovome čuči problem ;D Posle velikog servisa javljam dešavanja.


--- Citat: t.salai  Oktobar 22, 2013, 00:24:37 pre podne ---Provjeri i zadnje selene da nisu dotrajali. Obicno se manifestira lupkanjem pri neravninama i naglim promjenama smjera, ali za svaki slucaj provjeri jer ionako ces biti ispod auta  :)

--- Kraj citata ---

Mhm, pacijent nije imao ove simptome, a seleni promenjeni pre 2-3 meseca, ne škodi da opet pogledam, hvala na savetu ;)


--- Citat: dario_r  Oktobar 24, 2013, 21:44:10 posle podne ---Mislim da je u pitanju njen graciozni hod.imao sam cast da vidim vasu skodu i izgleda perfektno.mislim samo da se ona folira na cesti i da glumi macketinu.mijauuu.te shodno tome zabacuje zadnji kraj.pozzz.

--- Kraj citata ---

Hahahaha, ti nisi car, ti si kralj :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju