ŠKODA forumi > Kvarovi Popravke Servisi

Filter goriva, na koliko KM se menja?

<< < (2/4) > >>

sasaj:
i da, juce mi je moj mehanicar pokazao sliku filtera za gorivo sa nekog auta koji sipa dizel na mol-u(e sada nemam pojma dal provereno samo tamo sipa) on je bio tako prljav da je to bilo strasno....ja ono nisam video do sada....a svi pricaju da mol ima naj naj kvalitetnije gorivo,bar sto se dizela tice....ili su i oni mozda samo imali nekada a  vise ne ......

Turbo:
Da ali u mom upustvu na srpskom je interval 30kkm a ja nikada nisam video drugi relevantan dokument ovlascenog servisa koji derogira to pravilo.

HUAWEI P6 via TT

Turbo:
Bas cu zvati sad druga koji radi u Porsche NS pa da proverim.

HUAWEI P6 via TT

2 Busy:
@Turbo  Druže,filteri se svi menjaju na svakom servisu.Gorivo nam je pola-pola,da se tako izrazim,a nove tehnologije na motorima,pa i na starim trpe čisto gorivo,bez vode,peska,blata,aditiva i raznog smeća koje se nalazi u svakoj benzinskoj stanici u Srbiji.
Slažem se da je 4000 RSD poprilično za naš standard,ali ako se tu štedi može biti skuplja dara nego mera.

sasaj:

--- Citat: Turbo  22. Okt, 2013. 10:10 ---Da ali u mom upustvu na srpskom je interval 30kkm
--- Kraj citata ---
slazem se sa tobom ali je nemoguce da samo skoda ima taj servisni interval....meni je iskreno to malo cudno....ne kazem da nije moguce ali poznavajuci nase standarde i monopol koji drzi samo jedna kuac u srbiji sto se konkretno goriva tice ne verujem da su svi ostali skratili taj servisni interval zbog prodaje delova vec iz razloga sto su imali razlog

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju