Dobrivoje, oflogic, Lufti i 20 gostiju pregledaju ovu temu.
Evo i ja da se oglasim,nakon cetvrtog servisa koji sam odradio na oko 58000 km.Osim standardne zamene ulja i svih filtera,zamenjene su svecice i ulje u kocnicama sto je kostalo oko 41000 din.Servis je odradjen u *Cirincu*,usluga je ok i korektno je ponasanje zaposlenih.Moram da napomenem da nista nije uradjeno povodom cudnog zvuka koji se javlja prilikom kretanja,receno mi je da imam jos solidno vremena garacniju-sta god to znacilo...Neko je u prethodnim postovima napisao da ima problem prilikom kretanja,kod mene to nije slucaj osim sto se javlja taj cudan zvuk.Potrosnje ulja nema,potrosnja benzina je i dalje 5-5,5l otvoreno,grad 7,5-8l sto me cini zadovoljnim s obzirom na Beogradske guzve.Generalno sam zadovoljan kamiq-om do sada,toliko.Pozzz
Odradio sam i peti servis,na 72000 km.Kao i prethodni,odradjen je u *Cirincu*.Zadovoljan sam uslugom i brzinom servisa,te usluge navedenih preporucujem.Sto se tice vozila,zadovoljan sam kao i prvog dana-ulozeno,dobijeno.Malo je tvrdji,neudobniji ali to se tolerise izdrzljivoscu sklopova vozila.Toliko za sad,pozzz
Jedino sto mi ide na *ganglije* je opcija start-stop sistem koja je podrazumevano ukljucena,to jest po svakom startovanju motora moram da je deaktiviram.Po mom misljenju,za 3-4 sekunde sto se zaustavim na semaforu ili zbog uslova saobracaja usteda je upitna,a arci se akumulator,anlaser...JBM ti ekologiju zbog koje ce sklopovi vozila krace trajati,a normalno mi placamo popravke.Toliko,pozzz
Нажалост, Старт-Стоп негде од тих годишта није могуће искључити дијагностиком, бар не на неки опште познат начин кодирањем са форума.Вероватно може на неки "дубински" начин, односно неким озбиљнијим софтверима, који улазе мало дубље у модуле. Опет, за ово је вероватно најбоља aдреса неко типа @dixon.Или она фора, ако може, са заменом тастера за С/С са тастером са меморијом са Алија.