ŠKODA SUV > KAROQ 2017
Karoq - felne
stefan22:
Pozdrav svima,
Zeleo bih da uzmem nove felne za karoq-a, s obzirom da je auto nov nisam siguran da li da uzimam iskljucivo u skodinom servisu ili gledati i neke polovne?
Posto sam neupucen, svi saveti vezani za kupovinu felni su dobrodosli.
ljusasd:
Mislim da možeš i polovne. Ne bi smelo da utiče na garanciju,
Kada ti je isporučen Karoq i koliko si čekao?
Maksimus:
Nece uticati sigurno.
Samo ako ides na polovne kupi neke dizajenirane za nove modele,stare felne na novim kolima izgledaju bas bezveze.
Takodje izbegavaj replike,pogotovo atraktivnih felni u malim dimenzijama(npr famozna audije rotor felna u 16" a fabricka je najmanje 20").
stefan22:
--- Citat: ljusasd 24. Apr, 2019. 21:21 ---Mislim da možeš i polovne. Ne bi smelo da utiče na garanciju,
Kada ti je isporučen Karoq i koliko si čekao?
--- Kraj citata ---
Diler garantuje 99% da ce vozilo biti isporuceno u 19 nedelji, odnosno krajem Maja. Fabrika bi sledece nedelje trebala i zvanicno da zakljuca taj datum. Auto je narucio klijent u Septembru prosle godine, medjutim zbog prevelikog cekanja covek je odustao u Martu, ja sam preuzeo njegov auto, prilagodio ga sebi i trebao bi da stigne krajem Maja.
stefan22:
Hvala na informacijama.
Da li mozda imate neke preporuke gde potraziti felne? Da li postoji Skoda sop u Srbiji? Da li mozda znate da li su zvanicni servisi u inostranstvu jeftiniji od ovih u Srbiji po tom pitanju?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju