ŠKODA FORUMI > Spolja Unutra

Razlike izmedju amundsen i columbus medijskog sistema?

(1/6) > >>

Mr.Big Shot:
Jel moze neko da mi pojasni koje su glavne razlike izmedju amundsen i columbus medijskog sistema? Da li je razlika samo u velicini i rezoluciji ekrana ili ima i nekih vecih razlika?


Sent from my iPhone  

Maksimus:
Na ovim novim sistemima koji imaju dugmice na dodir(od my2018 na ovamo) razlika je u vecoj dijagonali (9.2 umesto 8 inca),cd citacu(cita i dvd valjda),mogucnosti da pusta video itd. Ut je i jedna losa strana,mnogo manje je hardverskih dugmica za precice,a nema ni hardverskih "tockica" za izbor pesme i kontrolu tona,sto nije bas najbolje za koriscenje u toku voznje. Doduse to cini da columbus bude potpuno ravna ploca sto izgleda lepo.

dejank:
Columbus ima SSD disk od valjda 64GB tako da mape rade sa tog diska. Kod Amudsena moras uvek imati jedan SD slot zauzet sa karticom, posto se mape citaju sa nje.

fobia24:
A razlika izmedju amundsen-a i bolera je samo softverska, vizuelno nema? Pitam jer sam porucio staklo zastitno za amundsen i trebalo bi da pasuje i na bolero.

Poslano z mojega SM-G965F z uporabo Tapatalk

Mr.Big Shot:
Hvala svima na odgovorima :) Da li to onda znaci da ove mape mogu da rade i na razlicitim sistemima ili svaki sistem ima svoje mape? Nisam dosad nista muvao oko toga pa ne zamerite na (glupim) pitanjima


Sent from my iPhone  

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju