ŠKODA Opšte i Razne Teme > Spolja & Unutra

Razlike izmedju amundsen i columbus medijskog sistema?

<< < (5/5)

slobodanalex:

--- Citat: fobia24  Mart 21, 2020, 06:45:49 pre podne ---Ispada da ja imam ovaj. Na njega sam ugradio Kenwood GVN MIB1 navigaciju namenski za Bolero. Tada je proizvođač Kenwood rekao da je ovaj uređaj kompatibilan. Još se nije pojavio GVN MIB2. Uređaj jeste kompatibilan sa slikom koja je lošija jer je dizajniran za manji ekran, ali zvuk nije reprodukovao. Nakon reklamacije Kenwood je ustanovio da se zvuk ne reprodukuje jer je u vozilu Canton. Može li se ovaj sistem prevariti nekako da radi i na Canton?
U opisu uređaja koji si dao stoji mogućnost reprodukcije videa u vožnji. Moj ne čita video formate ni u mirovanju.

--- Kraj citata ---

Bolero ne podrzava video u voznji, a ovde je rec o Columbusu.

fobia24:
Onda je moj standard. Hvala na odgovoru. Manje vise sam se navikao. Od prodavca Kenwood navigacije sam dobio povrat deo cene koji sam trazio kao obestecenje, a uredjaj je ostao kao nem. Koristio sam navigaciju preko telefona i smart linka dok je radilo. Onda sam nakon jednog update-a softvera na telefonu (Samsung s9+) izgubio vezu sa autom. Uvek neka glupost. Update izgleda sluzi da unazadi ono sto je radilo.

Sima-Koya:
Tako je.

Inace MIB2 Standard postoji i bez navigacije(Bolero) i sa navigacijom(Amundsen).
Bolero dolazi sa jednim ili u nekim slucajevima nijednim slotom za SD.

Ivan1995:

--- Citat: Sima-Koya  Mart 21, 2020, 02:03:44 pre podne ---MIB2 od 2015 do 2018:

MIB2 Standard (Amundsen) - proizvodjac je Technisat ili Delphi i dolazi sa ekranom od 6.5".Kataloski brojevi uredjaja pocinju sa 3V0.Mape se ucitavaju sa SD kartica ciji kataloski brojevi pocinju sa 5L0.Ovi uredjaji podrzavaju Android Auto i Apple Carplay.


--- Kraj citata ---

Pozdrav, @Sima-Koya

Hteo sam da vas pitam da li ima razlike u MIB-u na modelima 2018+ izmedju onog kodela sto je ceo touch screen i onog sa dugmicima?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju