ŠKODA Superb > SUPERB iV 2019

Skoda Superb iV Hybrid

(1/6) > >>

Karlheinz:
http://auto.blog.rs/blog/auto/top-secret/2017/09/07/skoda-superb-prvi-ceski-hibrid

borkopolo:
Kada bi se ovo moglo naći u prodaji?

Karlheinz:
Verovatno 2019.
Ovaj maskirani superb je ustvari potpuno isti auto kao i na onim slikama u prvom postu ove teme, a to datira od pre godinu dana. Izgleda je neko pustio po netu ponovo iste (stare) slike u opticaj.

Karlheinz:
Superb iV hibrid facelift

Karlheinz:
SUPERB iV je prvi ŠKODA proizvodni model koji je opremljen plug-in hibridnim pogonom. 1.4 TSI benzinski motor i električni motor isporučuju kombinovanu snagu od 160 kV (218 KS). Električni domet je do 55 km u WLTP ciklusu; do 850 km može se pokriti kada se kombinuje sa benzinskim motorom. Ova nova varijanta pogona je dostupna za Ambition i Style nivo opreme kao i za SUPERB SPORTLINE i SUPERB L&K. Proizvodnja će početi na lokaciji Kvasini početkom jeseni ove godine; lansiranje na tržišta će se održati početkom 2020. godine.

Novi ŠKODA SUPERB iV je prvi proizvodni model brenda koji ima plug-in hibridnu tehnologiju. Kombinirajući efikasan benzinski motor s električnim motorom, nudi posebno ekološki prihvatljivu mobilnost bez kompromisa u pogledu performansi. Baterija ima kapacitet od 37 Ah i 13 kWh energije: emisija CO2 u automobilu je manja od 40 g / km, a električni domet do 55 km (u WLTP ciklusu). ŠKODA SUPERB iV ispunjava Euro 6d-TEMP standard emisije.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju