ŠKODA Opšte i Razne Teme > Elektrika & Dijagnostika & Mehanika

OBD11 OBDeleven

(1/6) > >>

dexterslab011:
Upravo stigao OBD11, instalirao App preko stora i prikacio na auto bez problema. Odmah uocio gresku za sijalicu i airbag, (slucajno skinuo dzek) i otklonio greske bez ptoblema. Za sada sam kodirao preko njihovih app(placa se u kreditima) corrner fog lights, a preko long codec(besplatno) coming/leaving home fog lights i hill hold. Nisam samo testirao hill hold, posto mi je ravno sve oko zgrade, kada budem krenuo na posao testiram da li radi.

AcoSk:
Sta si kupio, koji je to OBD? I koju app si instalirao sa stora??

Mislim da si i omasio temu, ovo je tema o VCDS dijagnostici

dexterslab011:
OBDeleven i istoimena aplikacija. Predvidjena samo za VAG vozila i radi isto kao i VCDS, samo mnoogo jednostavnije i radi na android platformi. Uspesno sam kodirao i hill hold. Znam da nije KKL, ali je najbliza tema, a htedoh da dam preporuku, ako se neko dvoumi

milosgranice:
Dobar je OBDeleven malo je skuplji od gore pomenutih, mislim da je u rangu VAS-a. Koliko si ga platio?

dexterslab011:
82e sa "pro" aktivacionim kodom. Taj kod omogucava pristup kodiranju. Ako se ne doplacuje, onda je 50e, ali tada slizi samo kao dijagnostika, nema kodiranja. Super je, jer je bluetooth, nema kablova i pici sa telefona i najbitnije, za neke stvari koje ljudi najcesce otklucavaju, nema kodiranja, nego su oni vec napravili precicu, ti samo kliknes i on sam iskodira sve.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju