ŠKODA forumi > Gume Felne

Problemi pri reklamaciji guma

<< < (2/3) > >>

Vladapetr:
Poprilično besmislena priča. Potrošenost gume ovako na papiru ne znači baš ništa, jer svako može da sastruže gumu za par k km ako se potrudi
Takodje, ni predjena kilometraža ne znači ništa jer je ne možeš dokazati.

Sve i da možeš bez sumnje dokazati da si za dve sezone prešao 10k km, da postavimo stvari ovako:
- garancija se priznaje samo dok se ne potroši 10% gume
- prešao si 10k km i tvrdiš da imaš osnov za reklamaciju
Ako imaš osnov za reklamaciju, to bi značilo da ta guma treba da ima životni vek duži od 100k km, što je realno besmislica.

Batali priču, kupi druge gume.

Buca Skoda Mladenovac:

--- Citat: paun  17. Okt, 2019. 18:09 ---Gume su Goodyear EfficientGrip Performance dimenzije 205/55 R16.

--- Kraj citata ---

Vozim potpuno iste kupljene ove god u planeti guma , auto je presao 10.000 sa njima i dalje su kao nove .

paun:
Ma kupio sam druge gume inace ne bih mogao da vozim auto, jer naravno zamenske ne postoje. Samo sam hteo da podelim ovo iskustvo sa vama da obratite paznju na garanciju pri kupovini guma.

t.salai:
Kako si skladistio gume u te dvije sezone ? Slagao si felgu na felgu polegnutu negdje u kutu, jel da ?

djordje48:
Mozda ti se zalomio neki losiji primerak...kad njihova kontrola ivaliteta odvaja skart oni kazu salji to na balkan...ja obicno duvam gume na 3 bara ili malo preko i na felnama stoje jedna na drugoj celu zimu..ili leto ako su letnje u pitanju. Ispuste za oko pola bara tokom skladistenja..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju