ŠKODA Opšte i Razne Teme > Elektrika & Dijagnostika & Mehanika

Problemi posle zamene kvačila

<< < (2/3) > >>

Hornet:
I dalje je aktuelan problem sa navigacijom, niko ne zna?  :-X

sale.kriminale:
Da li si kvačilo menjao u ovlašćenom servisu ? Ne znam da li je moguće da je majstor nešto pogrešno uradio sa elektrikom/elektronikom dok je menjao kvačilo i ne razumem se da ti pomognem savetima šta da čačkaš ali ja bih se obratio servisu koji je menjao kvačilo bez da se svađam. Samo bih pitao da li znaju šta bi moglo biti i da li su voljni da pomognu ako je problem nastao nakon zamene kvačila. Kontam platio si njihovu uslugu pa nema razloga da te otkače sa vrata a ipak su majstori pa nešto znaju. Naivno i bezazleno do ostvarenja cilja. Ako to nije bio ovlašćeni servis i ako te otkače, onda u ovl.servis odeš lično (ne telefonom) i razgovaraš sa majstorima pa možda ti kažu da je neka sitnica što ne košta puno. Ako nema pomoći na forumu, ja bih tako uradio.

pajapop:
Pa u uputstvu o koriscenju kola lepo pise da prilikom skidanja akumulatora hoce da dodje do problema u radu pojedinih potrosaca. Konkretno, za moj model navodi, se preblem u radu podizaca stakala i radija. U tom slucaju, bar kod mene je tako, pise da ako dodje do problema rada podizaca stakala, problem se resava tako sto se automobil zakljuca kljucem, drzi se kljuc u pravcu zakljucavanja dok se svi prozori ne zatvore. Prekine se radnja a zatim se ponovo okrene ljuc u pravcu zakljucavanja i tako drzi bar 3 sekunde. Nakon tog postupka sistem rada podizaca treba da se normalizuje. Sto se tice radija, ukucava se kod i bila je tema oko toga...Verovatno je nesto slicno i sa navigacijom...

sale.kriminale:
Ako Hornet ima uputstvo onda eto rešenja, a ako nema onda se to verovatno može rešiti savetom iz ovlašćenog servisa. Zavisi da li je kupio nov auto, a uputstva se mogu skinuti sa škodinog sajta.   

Hornet:
Vozio sam kod mog majstora koji nije ovlašćeni. Uradio je čovek posao kako treba ali mu nije jasno zašto navigacija ne radi kada sam reklamirao.
Auto nisam kupio nov nego polovan i nemam uputstvo ali ima ga na netu. Gledao sam i nisam mogao naći pomoć za moj problem ili nisam dovoljno dobro gledao. Radio mi radi a navigacija kada se klikne učitava i izbaci upozorenje da ubacim dvd :-X

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju