ŠKODA Superb > SUPERB 2015

Ukljuciti Lane Assist i TSR

(1/8) > >>

Bingodalton:
Vec neko vreme istrazujem i nisam siguran sa cime bih mogao na Superbu III ukljuciti Lane Assist i TSR. Mozda su to dva najveca zahteva pored nekih sitnica poput DRL u meniju i slicnog.

Opcija 1: Klon iz Kine Hex-Can-V2 (sto je izlgeda Hex-Can). Neki rade dobro, neki ne rade dobro. Neki pobrljave, sto bas ne bih voleo.
Opcija 2: Kupiti kod nas Hex-Can. Verzija koja radi sa RossTech softverom.
Opcija 3: Original Hex-Can-V2

Poslednja opcija sigurno radi.
Ali ove prve dve me bune. Na stranim forumima vidim da Hex-Can moze da ima problem sa automobilima proizvedenim nakon 2015. godine. RossTech takodje to navodi, specificno izdvaja Q7 i A4, ali takodje kaze da postoji mogucnost da ne moze da se pristupi nekim modulima sa dosta opreme.

Totalno mi je nejasno sada da li cak i originalni Hex-Can moze da radi sve na Superbu iz decembra 2016. ili nesto nece raditi. Da li je ipak potreban V2?

Super 20:
Nemas line assist a hteo bi da ga ukljucis? I ja imam superb iz 2016g ako uspes pisi kako si to uradio. Mada mislim da auta koji to nemaju nije to da je samo ta opcija zakljucana. Koji nivo opreme je tvoj superb?

Bingodalton:
Ako imas A5 kameru onda mozes ukljuciti (mislim da treba i ACC). Za Traffic Jam Assist mora biti DSG.
A5 kamera je trouglasta ona. Recimo ako imas prepoznavanje znakova (ne ono u navigaciji) ili High Beam Assist (Light Assist), tj automatska duga svetla onda moze.

Super 20:
Nemam prepoznavanje znakova. Moja je ambition plus.

p.s. Suzuku swift, auto iz b segment u drugi pa navise paket opreme ima line assist.

Bingodalton:
Nemas mozda znakove, ali imas automatsko dugo?

Ako imas kameru na sofersajbni onu trouglastu onda mozes i ove dve opcije da ukljucis. Mislim da za Lane Assist moras imati i adaptivni tempomat, ali mislim da ambition plus to ima.
Moj paket je neki Style uz nesto ekstra. Ne znam sta je tada bilo 2016., ali ima sve kao LK, sem Smart Light Assist i Park Assist u vidu hardvera.
A softverski fali jos i Lane Assist i TSR.

Nego niko da se javi ko je koristio vec VCDS da znam jel moze ili ne Hex-Can.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju