ŠKODA Superb > SUPERB 2015-2023
Kupovina skoda superb 2015 150ks manuel mjenjac laurin klement
lonely_wolf:
Apsolutno se slazem sa @Buca Skoda Mladenovac, mada sam ja skeptićan na ovu kilometražu.
Ja nisam vidio regularno auto sa zapada ispod prosječno 35k km godišnje, tako da čisto sumljam u ovu kilometražu (mislim na ovo vozilo sa linka).
Nađi još par sličnih auta pa uporedi, a ima još odlčujućih faktora pored kilometraže koji utiću na cijenu vozila.
Visoko si postavio letvicu (oprema/kilometri/novac) nije nemoguće al' nauružaj se sa strpljenjem.
Sretno sa kupovinom
Buca Skoda Mladenovac:
Moje iskustvo od ove godine bas i kupovine auta u Nemackoj je kupovina samo od privatnog vlasnika Nemca sa racunima i servisnom .
Cak ozbiljne Nemacke auto kuce iz Minhena konkretno su lagale za dosta stvari na autima , pocevsi od korozije pa do kilometraze i kvarova . A o placevima sa Turcima , Rumunima , Tunizanima i ostalima katastrofa , nasi u Srbiji su iskreniji i ozbiljniji :))
lonely_wolf:
Pa prošle godine je bio skandal u Holandiji sa vozilima iz Švedske, mislim da je najviše Volvo_a bilo, došlo je i do pisanja protestne note Holandije, a uparavo zbog vraćanja kilometraže i skrivanja podataka o servisima.
Jah eto mi Balkanci izmislili lopovluk, mi samo to ne znamo vješto upakovati :)) :)) =)) =))
Buca Skoda Mladenovac:
Hahahaha . Ma nije ni to koliko tamo ljudi i dalje veruju na rec , sto je kod nas nestalo odavno .
SuperB:
Ja sam u februaru ove godine isao u DE i kupio Superba, u Stuttgart. Auto 1.4tsi, 150ks, sa 60.000 km na satu i komplet servisnom istorijom koja potvrdjuje tu kilometrazu. Uglavnom oprema je style, razlika izmedju "primerka" kojeg sam kupio i ovog sa oglasa su kozna sedista i navigacija ( moj to nema), ali moze se koristiti navigacija preko moba ( prikazuje google navigaciju na ekranu automobila).
Vidim da i taj primerak sa oglasa nema adaptivni tempomat. E sada pogledaj i style opremu, mislim da mozes dobiti i jeftiniji nego ovaj sa oglasa koji si postavio. Ja sam isao na benzin jer sam imao pre toga i samo me benzin i zanima zbog održavanja, tiseg rada motora itd...navika...
Što se tice km, realno je kod ovakvih vecih auta naci i sa malo km jer su uglavnom drugi automobil u porodici, za gradsku voznju kupuju manji, a za malo dalje puteve ovakve limuzine, ne kazem svi nego je takavo npr bio slucaj kod moje superbe. Stajala u garaži i vozila se na dalje puteve i kada je istekla garancija čovek prodaje uzima nov auto, zato nije ni menjao fabricke gume, morao sam ja :) samo obavezni servisi i to je to....
E sada ima problem sa prelaskom granica, ne znamo do kada.. U svakom slučaju ja bi isao po auto van Srbije pre nego da ga kupim ovde, ovde recimo nemas benzinaca superb3 u ponudi, bila je nedavno jedna 2.0tsi prodata za par dana... Pa sam svakako i da sam hteo ovde morao ici van Srbije, ljudi navalili na dizelase i eto... Recimo danas sam ga vozio van grada na tempomatu 80km, grad 50km bez guzva do kuce, prosek bio 4.7 lit (uglavnom bio rad sa dva cilindra)... Čemu dizel... Al ajd ukusi, navike....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju