0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Srećom ne živim u BGu pa ne ostavljam život i vreme na njegovim zakrčenim ulicama.Stoga me ne zanima previše najvažnija reč u srpskom rečniku zvana "The potrošnja", zato mi je ovo idealan auto za kraće ture, naravno itekako je zadovoljstvo takav auto voziti i na duže.
Kao što sam gore rekao, to što je "odgovorio" je generic tip koja stoji u svakoj brošuri. Nije od interesa to, pitao sam da opiše lični utisak o toj radnji, kako izgleda, koliko je često, koliko smeta, itd. jer svakako da je lični utisak drugačiji i vredniji.Što se tiče prozivki, @Bingodalton kao što vidiš nikoga ne prozivam, samo želim ozbiljnu diskusiju.p.s. podatak koji sam izostavio u ranijim opisima i poređenjima 2.0TFSI motora: Jedan od uzroka velikog momenta varijante koja radi po "Budack" principu je taj što ima najnoviju Continental turbinu, umesto IHI kao ranije verzije EA888 Generation 3.
Da preciziram, ovakav auto bih kupio kao sledeći za grad (sa manje km): https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/25838726/volkswagen-polo-gti-ch?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0On svakako nema to isključivanje cilindara...
Eh sad, nisi ti kriv.Pozivas na ban, nazivas ga trolom, optuzujes da pise budalastine... A ti samo zelis konstruktivnu diskusiju.Uvek postoji opcija kreiranja novog foruma gde ces sam odredjivati pravila i rangirati postove koji su u skladu sa tvojim utiskom.Nepotrebno je prozivati druge clanove, pogotovo sad kad su spustili loptu. Ne znam kako ne mozes da prepoznas dobronamernost drugih ljudi i reagujes u skladu sa tim. Bukvalno, ni jednom da spustis loptu. Uvek je tu neka pasivna agresija. A i smajlici koji se koriste su tu za zabavu, mora i toga malo, smeha, bockanja, sale,...Nego uvideh kontradiktornost.Kazes The potrosnja ti je nebitna, a manje vise u svakoj temi se uhvatis potrosnje.Tako i u ovoj, nesto ti to puno koliko drugom clanu trosi.Pa onda Budack, pa ovo, pa ono.