0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ja sam platio cijenu koja je bila u trenutku narucivanja, ali sam cekao "samo" 6 mjeseci. Auto isporuceno 27 decembra, prodavac mi je rekao da je stigao u januaru cijena bi bila +1000e.
Ako dobro razumem to je neki auto koji je bio na stanju jer je neko odustao verovatno nakon zakljucavanja proizvodne nedelje pa auto ostaje dileru? Ima tih slucajeva, kome nije presudno da ima tacno odredjenu opremu, to se moze juriti.
Nek je sa srećom! Neke qpce ni nakon godinu dana od poručivanja ebeni prodavac ništa ne obaveštava
A Kia npr.Sportage? Vidim da njima proizvodnja ide kako treba, ima ih na stanju u salonima, dobra garancija, koliko cujem ok kvalitet….
Šta je presudilo da napustiš Suzuki? Može i u drugoj temi ako ova ne odgovara.Vidim da su trenutno najjeftiniji na tržištu i ako tako ostane - verovatno će to biti moj sledeći brend.Nisam imao nikakva iskustva sa njima.
Pre svega nedostupnost, a i ova cena od 22500 nije realna jer ih nema čak ni za isporuku kao što nema swifta u osnovnom paketu...za swifta sam se čak i prijavio i bio na listi za čekanje ali kad je došao, došao je samo premium i to crveni...ali bolje jer nisam za mali autoMeni škoda nije bila ni u malom mozgu, isključivo sam jurio japance, i po nekog koreanca dok nisam slučajno čitao o seat aroni i motoru 1.0 tsi i tada sam potpuno okrenuo priču i evo me uskoro sa kamiqom Ako imaš 24-25k evra za vitaru i s crossa i ako možeš da čekaš mesec dva, ne čekaj i ne traži dalje, kupuj