Pretraga [Google]

Autor Tema: Kvar parking senzora  (Pročitano 887 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže miljesZapočeo temu

Kvar parking senzora
« poslato: Februar 10, 2021, 20:17:56 posle podne »
Pre par dana počeo je problem sa parking senzorima (parking pilotom). Imam i prednje i zadnje senzore, prednji i dalje rade, a zadnji kad ubacim u rikverc prikaže se ona slika, a onda se pojavi znak uzvika i digačak ton, a lampica pored menjača blinka, pa oni dalje ne pokazuju odstojanje. Par puta se onda desilo da se odblokira, a onda opet isto. Poslednjih puta se više uopšte nisu uključivali kad ubacim u rikverc. Šta mislite da li je problem do samih senzora ili instalacije. Da li se na dijagnostici može utvrditi o čemu je reč ili koji tačno senzor pravi problem.

Van mreže vojkan85

Odg: Kvar parking senzora
« Odgovor #1 poslato: Februar 10, 2021, 20:29:49 posle podne »
Kako je fabricki modul, dijagnostika i videces tacnu gresku. Jel skidan branik? Desava se da se pogresno vrate senzori tj. budu u kontra smeru, gore ili dole.
  • Vozi: Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0TDI

Na mreži Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #2 poslato: Februar 10, 2021, 21:54:42 posle podne »
Naprskaj svaki sa wd om sa spoljasnje strane i prebrisi dobro ubrusom ili maramicama papirnim. Resio problem na par auta tako i slucajno video foru na stranom vw forumu rekoh ajd da probam. Ne mora da znaci da ce da resi ali nista te ne kosta da probas.
  • Vozi: VAG

Van mreže miljesZapočeo temu

« Odgovor #3 poslato: Februar 12, 2021, 12:32:20 posle podne »
Da, fabricki je. Nije skidan branik nikad. Probao sam sa wd nije pomoglo. Videcu dalje na dijagnostici sta ce da pokaze. Hvala na savetima

Van mreže Jovan1991

« Odgovor #4 poslato: Mart 28, 2023, 11:38:24 pre podne »
Zdravo, imam skodu oktaviju 2006 god i ima parking seznsore fabricke i fabricku multimediju... E sad kada ubacim u rikverc nece da se pojavi slika auta na multimediji koja pokazuje daljinu... I desilo se da se jedno 5 sekundi cuje konstantan zvuk senzora bez prekida i prestane... Kada izbacim iz rikverca na sekundi se pojavi slika auta i nestane... Jel moze neko da mi kaze sta je u pitanju?
  • Vozi: Skoda oktavia 1,9 tdi 77kw