Autor Tema: Ugradnja BT modula na COLUMBUS  (Pročitano 1029 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži MAKSZapočeo temu

Ugradnja BT modula na COLUMBUS
« poslato: 10. Mar, 2021. 19:32 »
Dali je neko ugradjovao ovaj BT modul na Columbus i kako do kablova ?
Gde in habaviti da bi to sve radilo ?
Nasao  sam na aliju kablove za RNS 510. Interesuje me. Da li ovi kablovi idu sa ovim delovima na COLUMBUS.
Po slici bi se reklo da da.
I jek radi ti neko kod nas ili cu morati sve sam pa kad nesto zajebem onda ce da bude kuku lele.

• Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Odg: Ugradnja BT modula na COLUMBUS
« Odgovor #1 poslato: 27. Nov, 2021. 08:46 »
Malo da dignem temu i neotvaram novu.
Uredaj ugradjen, radi super, sve povezano, kablovi, mikrofon , iskodirano itd. Naravno uz pomoc nekih clanova odavde.

Moje pitanje glasi vako. Kad upalim uredjaj ekran na kolumbusu svetli jace mislim normalno. A posle nekog perida ide u blago zatamnjenje, bilo da je dan ili noc. Da napomenem da mi je tabla i  sva svetala ok. Naravno da je vidljivo sve samo sto je malo tamnije.

Da li je to normlano ?

Van mreže djuka006

« Odgovor #2 poslato: 08. Dec, 2021. 16:17 »
Cao Druze,

Da li bi mogao da  napises malo vise detalja kako si dodao bluetooth modul i gde si ga nabavio? Posto ja planiram da igradim na moju oktaviju, ali slabo sta nalazim na netu.

• Vozi: Skoda octavia 2 facelift

« Odgovor #3 poslato: 08. Dec, 2021. 19:07 »
Kada sam kupio COLUMBUS dobio sam i modul. Ali...
Nelezi vraze nije hteo da radi sa mojim telefonom. I dalje ga prodajem ako nekome ustreba ima ga na polovnim automobilima. Inace dekodiranje , ako moras, odradis preko oglasa. Kod onog lika u pozarevcu.
Drugi lik sa foruma mi je sredio kablove i mikrofon / i to sam kupio / da bi mi radilo sve. Raskupusao i povezao sve. A modul mislim da mi je nabaio clan DIXON. Koji je naravno i uradio apdejt mapa kao i jos po nesto. Inace modul moras da probas da li je kompatibilan sa uređajem i telefonom. >:(
Za sad sam extra zadovoljan kako radi uredaj, navigacija i blutut.
Da da nezaboravim morao sam da menjam i blendu jer ona moja bledna od swinga nije odgovarala.

Sve sto te jos zanima posalji fon na pvt pa se cujemo . ;)

Na mreži Baltazar

« Odgovor #4 poslato: 08. Dec, 2021. 20:07 »
Cao Druze,

Da li bi mogao da  napises malo vise detalja kako si dodao bluetooth modul i gde si ga nabavio? Posto ja planiram da igradim na moju oktaviju, ali slabo sta nalazim na netu.
Imas jedan oglas na polovnim automobilima i jedan na Kupujem Prodajem, ocekuj da traze od 70 do 100 E. Kao sto rece kolega ne uzimaj na rec nego proveri da li odgovara.
  • Vozi: Škoda Rapid 1.2 tsi 2014

Van mreže djuka006

« Odgovor #5 poslato: 08. Dec, 2021. 23:44 »
Meni je trenutno swing na automobilu. E sad ja sam planirao da ga zamenim za Columbus i da dodam BT. Mada sam trazio i BT modul za swing, ali ga kod nas nema, osim na ebay. https://www.ebay.com/itm/185164148659?epid=813370440&hash=item2b1ca4afb3:g:nqUAAOSwEpdhkbKr
Istrazivao sam malo, i koliko sam skapirao ovaj modul bi trebalo da radi i sa swing i sa columbus, i kompatibilan je sa novijim android sistemima.

Razmisljao sam da ugradim i neki android, ali vise volim da mi je sve fabricki.

Na mreži dixon

« Odgovor #6 poslato: 09. Dec, 2021. 06:39 »
Имам Columbus ако те интересује, имам и BT модул који ради 1000% и могу да направим инсталацију и да га уградим. Ако те интересује пусти пп

Van mreže djuka006

« Odgovor #7 poslato: 25. Dec, 2021. 10:52 »
Zainteresovan jesam. Samo moram prvo da rešim neke druge probleme sa autom, pa ću tek tad da se bavim bluetooth-om

Van mreže MrMile89

« Odgovor #8 poslato: 08. Dec, 2022. 00:13 »
Pozdrav ljudi, da li je prodat taj Colombus uredjaj?  :)
  • Vozi: Škoda Octavia A5

Pretraga foruma [Google]