1 Član i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Баш си размажен!Не знам којих си година, али има нас неких који се сећају када је Фићком четверочлана породица ишла на море, а клима уређај је била ноћ и босанске планине.
Ja volim sto vise dodatne opreme, i ta rikverc kamera pomaze i prednji i zadnji parking senzori umnogome pomazu i lane assist na auto putu cesto ukljucujem i automatsko ukljucivanje svetala i grejaci sedista u zimskim uslovima i smart link, a navikao sam se i na el.zatvaranje vrata gepeka…. zao mi je sto nemam adaptivni tempomat, verovatno se moze bezbolno i to ugraditi , licno sve volim da ukljucim dok vozim…. Kada bi kupovao nov auto uzeo bi sto vise dodatne opreme….
Што би рекао покојни Шојић, изгледа да је дошло до дисбаланса ребаланса, без жеље за препуцавањем.Наиме, своје мишљење о потребној опреми на ауту првенствено у овом случају заснивам на класи аута у чијем процесу куповине сам, дакле Ф4, релативно мали градски аутомобил, за преко 90% градске вожње, кратке вожње, што мање потрошње, што једноставнији, економичнији, и можда свега 3-4 прилике годишње да ће се са њим отићи ван Бгд на пут од пар стотина километара, и наравно да му цена буде што разумнија. Али неће да може, и у мале аутомобиле напуцавају, по мени, опрему и потребну и непотребну, без могућности да превише бираш, и тако му добрано дижу цену.А вероватно и због тога да купца за мало приближе и следећем, мало луксузнијем аутомобилу, што се и нама за мало десило, јер кад смо видели цену Ф4 и неку почетну цену Камика, од Камика нас је "спасило" само то што су на располагању одмах били само они најнапуцанији и добрано скупљи.Тако да прича о опреми на Ф4 и опреми на Супербу или Октавији никако није иста. Суперб је, у односу на Ф4, луксузна лимузина, и логично је да поред величине, сигурности, удобности и јачих мотора, да би га плаћао два, дваипо или три пута више него Ф4, мораш у њему тражити и добити све могуће андрмоље које постоје. Јер претпостављам да нико Суперба, када су приватне потребе у питању, не узима да би се 90% КМ са њим ламатао по Бгд.