0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Mislim da je sve što si naveo bitno, ali bitnije od svega da ima dosta airbag-ova. Ja sam na svoju fabiu 2015 kada sam pakovao stavio sve od airbag-ova što je moglo da se stavi. Kada sam to štiklirao, onda sam išao na sve ostalo, tj. ostalo je jako malo stvari koje nisam stavio
Ozbiljno, bas lepo od tebe sto si tako pazljiv prema njima ja na tvom mestu ne bih prodavao F3 tako mladu i tek razradjenu.
Није ме се ни питало за продају Ф3, али супругина логика је била исправна јер је желела поново нови ауто, јер ће ускоро бити и други млади возач па да ауто буде што новији и са више безбедносних елемената (колико може у овој класи и финансијској конструкцији).И по мени, први приоритет су безбедносни елементи, колико може, па онда остале зезалице које улепшавају вожњу и возило.
To je scala, mislim da fabia nema dovoljno medju osovinskog rastojanje.
Ne staj mi na muku.. Oktavia ili neki korejski dzip ovo je stvarno ludilo od cena..
Sigurno ima i poneka Scala kao taksi ali ja lepo video belu Fabiu s obzirom da je vozim valjda umem da je prepoznam. I sam sam se cudio da je neko uzeo Fabiu za taksi, realno je premala za to...
Dugo se ceka, a oktaviu mogu da dobijem pocetkom oktobra.