ŠKODA Octavia > OCTAVIA 2004-2013

Misljenje o motoru 2.0 CR 16v, CFHC

(1/1)

Stojke87:
Poštovani forumaši, od skoro sam postao ponosni vlasnik Škode Octavije sa motorom iz naslova, u pitanju je karavan verzija iz 2011 godine, 4x4 pogona sa 140ks i za sada sam izuzetno zadovoljan performansama istog.
Voleo bih bliže doznati da li neko zna kakva su generalno iskustva sa predmetnim motorom kodne oznake CFHC, jer ja koliko sam na internetu uspeo do sad da pročitam, nisam naišao na neke negativne kritike. Takodje, da li neko od vas zna koje dizne ovaj tip motora koristi, koliko sam gledao po netu, jedva sam negde naleteo da se spominje Bosch, te se nadam da je on jer je svakako bolji od Siemens-a.

atomislav:
Moja je Octavia sa istim motorom. Kad sam je kupovao, zvao sam ovlasceni servis, pouzdanog coveka, i raspitao se o tom motoru. Kaze da se pokazao odlicno. Imam i prijatelja koji ga ima u A4 i on je prrzadovoljan. Sto se dizni tice ne znam, vec ce neko da se javi...

Stojke87:
Hvala na odgovoru, i ja za sad čuh i pročitah samo dobre preporuke za CFHC, tako da mislim da nema greške sa njim što se tiče pouzdanosti.
Još za dizne ako neko zna možda koje su, ali 95% da su Bosch-ove.  bravo2

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju