ŠKODA Octavia > OCTAVIA 2004-2013

Zaglavio kljuc u bravi za paljenje

(1/1)

Josa:
Prosle godine otprilike u ovo vreme zaglavi mi kljuc u bravi paljenja i ja oteram tu kod jednog majstora,nabavimo drugu polovnu i zamenimo. U ponedeljak mi se desi ista situacija i ja pozovem istog majstora i on  mi kaze da je to mana kod oktavija i da opet moramo zameniti bravu. Ja se slozim sa tim popsto je prethodna brava bila polovna. Sta se desava u toku zamene crkne i senzor polozaja volana i neka ploca,ja poludeo. Majstor mi kaze to se desava,jako je pipljivo to menjanje i ja zamenim i bravu,plocu i senzor.
Interesuje me da li je stvarno brava paljenja mana kod oktavije(vozim A5 2008god)? Dva puta menjam za godinu dana.
Da li u toku zamene stvarno se desava da crkne ta ploca i senzor polozaja volana?

Konkretno me interesuje da li je majstor tu nesto zeznuo tokom zamene i sad mi slaze pricu da se to desava stalno da bi mi uzeo tri puta vise para i napravi magarca od mene.  Stvarno se ne razumem oko toga a bas sam zainteresovan da li je to tako,meni sve to deluje nerealno.

bog_daaan:
Pozdrav, ja sam vozio dugo godina a5fl octaviu, kapiram da nije mnogo razlicita brava, i ne dešava se da brava crkava, pregazio sam 300kkm sa tom octaviom i brava je bila kao i prvog dana. To za ploču i senzor neka ti kaže neko ko zna, ja ne znam taj deo.

Buca Skoda Mladenovac:
Imam skodin auto otpad 15 godina i iz prve ruke ti kazem, da te brave na sa svim vag modelima crkavaju.

Josa:
Hvala na informacijama.

mihajloalasp:
odg olfa trojke pa na dalje sve brave volana su lose

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju