ŠKODA Octavia > OCTAVIA 2020

Nova Octavia A8, kupovina, rok isporuke

(1/1)

observer:
Nisam našao odgovarajuću temu pa ću pitati ovde.

Moram priznati da mi je Škoda u poslednjih par godina ispala malo iz fokusa (pre svega zahvaljujući mojim ličnim iskustvima sa službenim primercima od ranije) i to toliko da sam čak počeo gledati Tojotu, Mazdu, Hyundai...
A onda se provozah par puta u novoj službenoj Oktaviji pa u Golfu 8 i mogu reći da je sad Oktavija definitivno ispala bolji auto.

U cenovniku za Srbiju vidim da je u najnižem paketu opreme (koji je meni sasvim dovoljan) Oktavija i dalje najpovoljnija kupovina (poređenje sa Mazdom 3, Corollom i Golfom 8 ) - košta 18,3 k eur (nadam se da je cenovnik ažuran).

Elem, pitanje je sledeće: da li i koliko postoji odlaganje u isporukama običnih, baznih verzija? Da li postoji ikakav lager novih baznih modela u SRB?

Vidim da se svi nešto žalite na duge rokove ali to su sve napucani modeli koje ja niti želim da platim niti želim da toliko čekam niti u krajnjoj liniji želim da posedujem (svaki dodatni komad opreme je potencijalni dodatni kvar u budućnosti). Meni je osnovni (Active paket) sasvim dovoljan ako ne i preteran. Je l kupovao iko skoro obične modele ili ste svi gadljivi na to?

fobia24:
Dobra stvar ti je u ovoj situaciji da mozes danas naruciti auto i ne obevuje te nista ako odustanes u medjuvremenu. Kada im taj dobavljac za panele vrata proradi, krenuce da iz prave. Sada su sve oktavije na pauzi. To traje poduze vec, u februaru ni jedna oktavija nija napustala fabriku. Bazni model se najkrace ceka, gospoda uvoznici za Srb nista nisu lagerovali. Ali imaju sigurno porucene modele od kojih su stranke odustale koji su blize isporuci nego da narucujes. Najbolje pitaj dilera.

klisko:
Radim u blizini Škode na NBG i prolazim povremeno pored placa. Ima tamo nekoliko belih Oktavija sa čeličnim felnama za koje mi se čini da stoje neko vreme. Pozovi i pitaj.

Mareska:
Te su odavno kupljene, namenjene su za taxi ceka se da dzava uplati subvenciju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju