Bio sam danas do sajma, video novog Kodiaqa, Sportline oprema.
Na prvu loptu mi uopšte nije seo. Nazad je nekako nezgrapan, dupe je preveliko i nekako glomazno. Otprilike kao kod Grand verzija C4 Picassa i Reno Scenica, koje su mi uvek bile znatno nezgrapnije nego osnovne verzije.
Ni napred mi nije nešto ali je mnogo bolji, kompletan utisak nije realan jer je hauba blago podignuta zbog punjača akumulatora.
Unutra je ok, onaj nakačeni tablet mi malo štrči ali na to bih se lako navikao. Centralni tunel je super odrađen, baš su lepo iskoristili to što sad nema ručice menjača. 2 slota za bežično punjenje telefona, još jedna mala pregrada iznad, gomila pregrada... Zaista lepo organizovano.
Ručica menjača mi, sa druge strane, baš nedostaje. Em volim da držim ruku na njoj, em mi je prebacivanje iz D u S kao najlepša funkcija DSG-a sad besmisleno sporo, kad je menjač pored ručice brisača.
Još jedna zamerka ide na centralni tunel, koji je radi lepšeg dojma ovde obložen nekom finom tkaninom ili alkantarom, jbm li ga. Sumnjam da će to izgledati iole prihvatljivo posle jedne ili dve letnje sezone, kada su znojave noge tu satima naslonjene.
Evo i par sličica