Razno > Auto Moto Forum

Video snimci iz saobraćaja

(1/8) > >>

Vladapetr:
Nisam našao sličnu temu, a korisna je na svakom auto forumu. Juče sam se vratio sa puta i imao jednu ozbiljnu situaciju u povratku, pa sam skinuo snimak sa dash kamere.

http://www.youtube.com/watch?v=85qgN6ZK9HQ

Vraćamo se iz Italije i na kamerama vidim da je na Batrovcima pakao gužva, Tovarnik malo bolji ali Ilok prazan. Isključim se kod Spačve i krenem ka selu Otok, ovo je snimljeno na tom putu. Bukvalno bez ikakvog kočenja, vrlo blaga krivina, ni brzina nije bila ne znam kakva - 120kmh najviše. Auto je samo krenuo da kliže u stranu, točkovi tresu i da nismo uhvatili ovo parče novijeg asfalta završili bi u kanalu pored.
Na kraju snimka je slična situacija pri brzini od 60kmh i u još blažoj krivini, totalno lud asfalt.

Stevan:
120 km/h je velika, ozbiljna i opasna brzina. Pogotovo za ovu putljažinu.

Fbia:
Koliko vidim, mokar gladak asfalt, pri tome pre zanosenja levi i desni tockovi prelaze preko razlicite vrste asfalta (levi preko zakrpa, desni preko osnovnog asfalta). Plus neodgovarajuca brzina. Mislim cak da to nije ispran asfalt (kao posle pljuska) nego tek namokren?
U svakom slucaju srecno si prosao i dobro se snasao.
Kad desni tockovi uhvate u levoj krivini malo pesak-zemlju sa strane afalta, ciao-dovidjenja...
Koje si gume imao i koliko su presle predhodno?

wkobre:
Nove su mu gume. Continental SportContact ja mislim.

Markkoni:
Danas sam identično prošao na jednoj deonici. Doduše uopšte nisam išao brzo, ali auto se ponašao bukvalno kao da je naišao na deo pod snegom. Kod mene je i do guma, jer je Conti Eco Contact možda i najgora guma koju sam do sad po mokrom vozio. Ali ovo danas me je baš iznenadilo. Nakvašen asfalt posle duže suše je opasna stvar, naročito ako je sam po sebi klizav, a takav je često po sporednim putevima.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju