0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Koliko znam to nije normalno niti dobro, pa me zanima šta bi moglo da bude u pitanju?
Mislim da imam neki problem...Prošle godine kada sam radio veliki i mali servis, sipano je ulje Miller's oil EE Performance 5w30 (507.00 licenca). Tada sam imao potrošnju ulja od 0.5l na nekih 3500-4000km. Ove godine sam odlučio da promenim i sipan je Motul 8100 X-clean+ 5W-30 (takođe 507.00). E sad, od malog servisa sam prešao 3800km, gde su bile dve malo duže vožnje od po 700km, dve nešto kraće po 500, ostalo je grad. Malopre silazim do auta nakon što je prošlo 10ak minuta od vožnje da izmerim ulje i dolijem (nisam menjao metodu merenja), međutim ne fali ni kap! Koliko znam to nije normalno niti dobro, pa me zanima šta bi moglo da bude u pitanju?
Ne sporim, samo pitam - siguran si da je sipan Miller's sa 507 specifikacijom? Pitam zato sto su napravili blagu pometnju sa etiketiranjem gde je jedan oznacen kao C3 5W30 (vw507, acea c3) a drugi ECO 5W30 sa acea A5/B5 specifikacijom. U slucaju da je sipano to ECO ulje tu bi mogao da se krije razlog u razlici potrosnje.I jos jedna stvar, u ovih 3800 pređenih kilometara, vise je bilo otvorenog puta sto takođe moze biti bitan faktor u korist Motul ulja.
Meni se to dešavalo kad sam imao problem sa dpf tj.egr nalivao je naftu u karter isprati to lepo. Inače millers koji je prodavao mass je teško smece.