Pretraga foruma [Google]

Autor Tema: BMW 220i gran coupe m sport, da li je pristojna zamena za Superb ili Oktaviju?  (Pročitano 1995 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže SuperBZapočeo temu

Kao što kaže naslov, da li kvalitet izrade, kvalitet motora, menjača, upravljivost, osim ako izuzmemo dužinu  i klasu gde škoda pobeđuje, da li BMW 2 series gran coupe m sport (npr  220i (178hp)) može biti adekvatna zamena za Škoda Superb, koja su Vaša mišljenja, da li bi neko od Vas menjao superb ili otakvu za ovakav bmw.....

Na mreži wkobre

Najbolje je zakazati probnu vožnju i videti onda kako stoje stvari. S obzirom da je Sport M, čisto sumnjam da je udoban kao Superb. Što se kvaliteta izrade, menjača i motora tiče, mislim da nema razloga za brigu. Da li bih lično menjao... zbog porodice i prostora ne, da nema njih, opet ne  :))
Ali ako bi bila neka trkalica, gotovo sam siguran da bi izbor pao na nešto stariji i još uvek daleko lepši od tog BMW-a (meni), Mitsubishi Evo X (da ne poredim performanse i mogućnosti za doradu).  >:D
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

Na mreži m@c|-|oR

Ni ja se ne bih menjao za ovaj auto.
Dq mi bude drugi auto, za adrenalin, razmislio bih, ali bih uzeo u obzir i druge....
  • Vozi: Superb III FL, 2.0 TDI 4x4

Van mreže hirurg

Ko voli BMW voli ga. Inace auto je sportski nastrojen. Tvrdoca velika,

Mislim da im je odrzavanje bezobrazno skupo. I to je auto koji bi zadnji bio na spisku za zamjenu.
Ali svakako srecno :)

Na mreži Mihailo

I ja imam na umu uskoro da prodajem moj auto, pa sam na slicnim mukama, samo sto ja gledam malo starije automobile i od bmwa (serija 3) preko audija (a3, a4 i q3) i skode (karoq, kodiaq, superb) do vw (tiguan i golf). Iskreno nemam neka veca iskustva ni sa jednim, ali naginjem premiumu i znam da bi izbor bio definitivno g20, ali za njega na zalost nemam dovoljno para. Toliko svi hvale taj b48 motor i zf menjac, da razmisljam da uzmem f30 (2016-17). Ali onda naleti po neki a4 (2018-9) 35tfsi sa 2.0 motorom za malo preko 20 hiljada, ili neka skoda ili vw(2020-22) za iste ili manje pare i tako u krug.

Uglavnom... :D Bez nekog velikog iskustva, ja mogu samo da stanem na stranu bmw-a i predlozim g20 330i recimo :D , pogotovu sto neke adekvatne zamene za skodu i nema, eventualno uzeti noviju sa boljom opremom.
  • Vozi: 2015 Octavia 1.2tsi 105ks

Na mreži m@c|-|oR

Super je taj 330i, ali čovek ima na umu specifičan model....
;)
  • Vozi: Superb III FL, 2.0 TDI 4x4

Na mreži Mihailo

A kontam da verovatno ima i konkretan primerak... :D Samo onako na glas razmisljam...
  • Vozi: 2015 Octavia 1.2tsi 105ks

Na mreži maradona

Toliko svi hvale taj b48 motor i zf menjac, da razmisljam da uzmem f30 (2016-17). Ali onda naleti po neki a4 (2018-9) 35tfsi sa 2.0 motorom za malo preko 20 hiljada, ili neka skoda ili vw(2020-22) za iste ili manje pare i tako u krug.
Taj f30 je kao igračka naspram ostalih auta što si naveo, enterijer je davno pregazilo vreme.

Što se same teme tiče, nikad ne bih menjao Superb za tako nešto, posle Superb-a jedina prava promena bi bila Superb restajling ili A6 C8  bravo2
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Van mreže SuperBZapočeo temu

Internet je pun tema sa problemima multimedije na novijim Audi-VW-Seat-Cupra-Škoda vozilima, resetovanje, gasenje, zamrzavanje ekrana, a da ne pominjem da su 90% funkcija kod nekih modela vezane bas za tu multimediju....
Za sada se od premimum klasa najbolje drže Mercedes i BMW.... Toyota je odlična sa motorima, ali i oni već imaju problema sa nekim delovima vozila, npr Toyora ch-r, nova hibrid , prazni akumulator za tri cetiri dana ako se ne vozi, do te mere da ne mozes daljinskim da otkljucas vrata... verujem da tih gremlina ima i u novojim toyota vozilima, tako da je sve lutrija, kupiš novo pa visiš u servisima... ne vredi....
Ali sve je stvar ukusa, nešto što se meni sviđa ne sviđa se drugima, tako je to u životu, zato ima raznih vozila, a ne jedna marka i jedan model ;)

Na mreži zzeelljjkkoo

Дефинитивно је време да захтевамо од Шваба да врате Голфа Двојку!  =))
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023