ŠKODA Superb > SUPERB 2015-2023

1.5 TSI ACT 150ks ili 2.0 TDI 150ks

(1/9) > >>

DejanS@vic89:
Šta mislite koji je bolji od ova dva motora?
Jurim da kupim superb, otprilike od 2019.-2021.godište, to mi ulazi u cenovni rang.
Postoji li neka opcija provere kilometraže i uopšte provera vozila a da to bude sigurno?

wkobre:
Oba motora su dobra. Zavisi od godišnje kilometraže šta izabrati. Potrošnja kad se uzme u obzir i cena goriva, maltene dođe na isto. Za održavanje jeftiniji benzinac.
Za proveru km i ostalo, na primer ovde: www.carvertical.com

Mareska:

--- Citat: DejanS@vic89  17. Avg, 2024. 23:41 ---Šta mislite koji je bolji od ova dva motora?
Jurim da kupim superb, otprilike od 2019.-2021.godište, to mi ulazi u cenovni rang.
Postoji li neka opcija provere kilometraže i uopšte provera vozila a da to bude sigurno?

--- Kraj citata ---
1.5 tsi nema greske..

maradona:
Zavisi od dosta stvari. Ako puno prelaziš slobodno uzmi dizel, videćeš koliko je taj motor štedljiv.
Dvoumio sam se i ja izmedju 2.0TDI 190ks i 2.0TSI 280ks. Baš mi je krivo što nisam uzeo TSI, ali prelazim 30-40k godišnje i ne bih želeo da dajem duplo više novca za gorivo nego što moram.

Mareska:

--- Citat: maradona  18. Avg, 2024. 03:33 ---Zavisi od dosta stvari. Ako puno prelaziš slobodno uzmi dizel, videćeš koliko je taj motor štedljiv.
Dvoumio sam se i ja izmedju 2.0TDI 190ks i 2.0TSI 280ks. Baš mi je krivo što nisam uzeo TSI, ali prelazim 30-40k godišnje i ne bih želeo da dajem duplo više novca za gorivo nego što moram.

--- Kraj citata ---
Ja sa tim motorom(bez plina,metana itd.) taksiram  i radim transfere... Mislim da je glupo bilo sta pričati evo za koji dan posle nepunih 6 meseci od registracije drugi servis na 30.000km. malo je reci da sam oduševljen svime sta pruza,da mi ranije pamet bila da se resim egr,dpf,plivajućeg itd .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju