ŠKODA Octavia > OCTAVIA 2004-2013

samo upali grijanje

(1/1)

Nemampojma:
Pozdrav ljudi, kačim se na ovu temu.

Juče i danas mi se desilo da pri kretanju u roku od 200m samo upali grijanje. Juče kad mi se desill ugasio sam, mislio sam da sam slucjano stisnuo dugme. Danas opet s tim kad ugasim opet se upali, tako 2-3 puta i uspijem da ugasim grijanje. Da li je neko imao isti problem?

U pitanju je škoda Octavia 2009 1.9 TDI, da li znate šta bi moglo biti? Hvala unaprijed

soneje:

--- Citat: Nemampojma  26. Sep, 2024. 18:39 ---Pozdrav ljudi, kačim se na ovu temu.

Juče i danas mi se desilo da pri kretanju u roku od 200m samo upali grijanje. Juče kad mi se desill ugasio sam, mislio sam da sam slucjano stisnuo dugme. Danas opet s tim kad ugasim opet se upali, tako 2-3 puta i uspijem da ugasim grijanje. Da li je neko imao isti problem?

U pitanju je škoda Octavia 2009 1.9 TDI, da li znate šta bi moglo biti? Hvala unaprijed

--- Kraj citata ---
Kod tebe je ditalna automatska klima ako se ne varam,jedino diagnostika ti može reći gde je kvar odnosno kodovi grešaka.

Nemampojma:

--- Citat: soneje  28. Sep, 2024. 17:02 --- Kod tebe je ditalna automatska klima ako se ne varam,jedino diagnostika ti može reći gde je kvar odnosno kodovi grešaka.

--- Kraj citata ---

Jeste, digitalna dvozonska.

U redu, hvala Vam. Ako se nastavi dešavat otjerat cu na dijagnostiku.

Ljuba:
Svaki stariji Climatronic (za nove ne znam) ima self diagnose mode koji pokazuje eventualne greske na klima sistemu. Kod mene je istovremeni pritisak na dugme za recirkulaciju i ECON, kljuc na kontaktu, motor nije upaljen. Verujem da isti sablon i na ostalim vw automatskim klimama. Ako pokaze neki kod trazis na netu nesto poput Climatronic error code list ili slicno.
P.S. Ako se dobro secam 444 oznacava da je sve u redu.

hakkler:

--- Citat: Nemampojma  26. Sep, 2024. 18:39 ---Pozdrav ljudi, kačim se na ovu temu.

--- Kraj citata ---

A koliko je stupnjeva vani a na koliko je namješten klimatronik ?

Pa ako je vanjska temp. osjetno niža od postavljene na klimatroniku..normalno da će grijat ?!!

Ujutro je kod mene bilo 5c..a klimatronik je na 22c

I ničim izazvan..počeo je grijat.
Čudno..jel ..a ništa nisam dirao.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju