Peja i 12 gostiju pregledaju ovu temu.
Ja kada kazem mom okruzenju da mi nesto krcka po autu oni me salju doktoru ,jbg i mene te stvari dovode do ludila ta sitna krckanja koja dok provalis ODLEPIS skoro sam uspeo da resim problem krckanja u vozacevim vratima problem bio u onom delu gde su prekidaci za prozore.
Што је неко већ раније рекао, за те и сличне проблеме, решење је да појачаш музику.
Silikonski sprej daje kratkorocne rezultate. Ja sam koristio silikonsku mast koja sluzi za podmazivanje kafe aparata za tako neke stvari...
Gde si pazario silikonsku mast, i kako da je ubacim na spojeve bez da skidam elemente sa table?Silikon sprej mi je zgodan jer sa onom cevčicom mogu da ga ubacim na sve spojeve na tabli.
Još se nisam susro sa autom kod kog se ništa ne čuje u enterijeru. Jedino što znam je da kod službenih daleko manje primećujem čudne zvukove
U prošloj O2Fl se ništa nije čulo, ni nakon 300kkm na satu (tada sam je prodao pa ne znam kakvo je sada stanje). Bilo je naravno onih tvrdih plastika koje kada pritisnes zaskripe minimalno, ali ja pričam o škripi i krckanju u toku vožnje, dok se ništa ne dira. Neverovatno mi je da je O3fl samo odjednom počela da krcka na raznim mestima nakon 150kkm, i da je toliko lošiji kvalitet u odnosu na O2fl, a mogu misliti šta će biti za 50-100kkm.