Autor Tema: Problem sa dsg menjacem  (Pročitano 546 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Milos milicicZapočeo temu

Problem sa dsg menjacem
« poslato: 01. Dec, 2024. 19:25 »
Pozdrav ljudi
Posedujem skodu superb 2.0 2018 dizel,kupljen od prvog vlasnika sa otp 74000km,uradjen mu servis menjaca na nekih 60000 u skodi na nbg,ja sam sada na nekih 88000 i prilikom vracanja sa puta iz cg,negde kod nove varosi mi izbaci obavesetenje problem sa menjacem,i radile su mi samo neparne brzine,stavljen na dijagnostiku kazu problem sa mehatronikom,da li je neko imao slicno iskustvo,dal se zna koja je to cena popravke,i sta se tu desilo sobzirom da je relativno malo presao plus je imao redovan servis menjaca
  • Vozi: Superb

Na mreži maradona

Odg: Problem sa dsg menjacem
« Odgovor #1 poslato: 01. Dec, 2024. 19:30 »
Pozdrav, pisalo se o tome već ovde, izgleda je to boljka na svim novijim Škodama.

https://forum.skodaforum.rs/index.php?topic=15300.15
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

« Odgovor #2 poslato: 01. Dec, 2024. 19:40 »
Hvala

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #3 poslato: 01. Dec, 2024. 19:46 »
Javi se ovde kada rešiš, šta je bilo bilo u pitanju i cenu.  bravo2

I ovaj je malo prešao:

https://forum.skodaforum.rs/index.php?topic=15329.0
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

« Odgovor #4 poslato: 01. Dec, 2024. 19:56 »
Hvala,hocu naravno,planiram da ga teram kod onog iz jakova cini mi se auto servis menjaca slavko,vidim da je za dsg menjace strucan,ako neko ima jos neki servis u srbiji bilo bi dobro da preporuce

Na mreži wkobre

« Odgovor #5 poslato: 01. Dec, 2024. 20:00 »
Meni je rešio Goran iz Zemuna, jako sam zadovoljan. Ima na forumu da se vide slike na šta je to ličilo. Gore su linkovi koji vode ka temama.
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

« Odgovor #6 poslato: 01. Dec, 2024. 20:05 »
Video sam pogotovo slike,ostao sam sokiran,jel se bas zove servis goran il ima neko drugo ime?

Na mreži wkobre

« Odgovor #7 poslato: 01. Dec, 2024. 21:48 »

Na mreži Mareska

« Odgovor #8 poslato: 02. Dec, 2024. 02:24 »
Video sam pogotovo slike,ostao sam sokiran,jel se bas zove servis goran il ima neko drugo ime?
Ako mislite na goran-rango nemoj kod njega slučajno taj radi servis na buricima od ulja umesto na stolu.. mada radi manuelne sem ako nije poceo i dsg da unistava..

Na mreži wkobre

« Odgovor #9 poslato: 02. Dec, 2024. 09:22 »
Ja ne razumem šta si zapeo na svakoj temi to da pišeš? Ja sam kod njega odradio, sve je top. Čovek je maksimalno posvećen poslu i radi ga perfektno. Sve preporuke ima od mene  :)
Nekoliko drugara je bilo takođe da rade manuelce i DSG, svi su prezadovoljni.

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #10 poslato: 02. Dec, 2024. 11:11 »
Zbog ovakve mogućnosti da se rasipaju i dupliraju informacije postoji ovaj forum (link ispod) i teme u njemu, pa možete (tj. trebate @wkobre @Mareska  bravo2) tamo otvoriti temu i onda svi mogu pronaći lako i pisati lična iskustva za taj servis a Google će učiniti svoje.

https://forum.skodaforum.rs/index.php?board=62.0

Evo npr. ako u Google ukucate "AC Babić" link ka sajtu Škoda foruma je 4. na prvoj strani pretrage iako je tema stara 10 (deset) godina, tj. nije pisano baš ništa više u njoj.  :bravo:
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Na mreži wkobre

« Odgovor #11 poslato: 02. Dec, 2024. 11:18 »
Ma nema problema, nije ni važna naša priča, nego da čovek samo uspešno reši problem. Meni ni iz džepa ni u džep, nek radi gde god proceni da je za njega najbolje  bravo2