ŠKODA forumi > Kvarovi Popravke Servisi
Kederi ili gume oko vrata. Kako ih zalijepiti I koja sredstva I procedura
hirurg:
Kao sto sama tema kaze. Imam problem sa kederom oko jednih vrata. Odlijepio se. Pokusao sam kvalitetnim silikonom al nije bilo vajde. Ima li ko kakav prijedlog ili pomoc kod ovog problema. Hvala
Послато са GT-N7100
dulefontana:
Mozda ona lepljiva traka?
krcaerdoglija:
nadji da kupish poliuretanski lepak MIPA PU 400!!!meni su preporucili u radnji i mogu ti reci da je to ujedno i lepak i zaptivac!!!ocistio sam keder i karoseriju sa nitro razredjivacem,zatim sam naneo taj lepak i zalepio keder sa papirnom trakom!i tako sam ostavio da stoji 12 sati!!nakon toga sam skinuo papirnu traku i taj keder drzi ko zavaren ;) !!pogledaj ovde specifikaciju ali sliku ne mogu da nadjem!izgleda kao silikon samo je tuba od aluminijuma i crvene je boje i ima nacrtane automobile i na automobilima pokazuje shta sve lepi!!! http://www.mipa.de/gb/pi/lm/PolyurethanPU400_lang.pdf
Neba:
I meni se poceo odlepljivati keder sa suvozacevih vrata.
@krcaerdoglija Ako sam dobro rayumeo traku si koristio samo kao sredstvo koje je drzalo keder na mestu dok nije lepak uhvatio ? ???
hirurg:
Kako se ponasa lak na nitro razredjivac....obzirom ds je uljana baza laka...da se nece podici lak na tom mjestu pa sam onda nista uradio
Послато са GT-N7100
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju