Autor Tema: Greske:Kontrola stabilizacije (ESC), pritisak u gumama, StartStop, ParkPilot  (Pročitano 110 puta)

0 članova i 19 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Predrag92Započeo temu

Dobro veče, ljudi. Citao sam na forumu, ali nisam uspeo da nadjem isti ili slican problem.
Danas posle posla(8 sati je stajao ako je bitno) sam krenuo ka kuci, prosao sam mozda 50 metara kada je poceo da mi pali "sve zive" lampice. Greske kao sto su :Kotrola stabilizacije (ESC), pritisak u gumama, parkPilot(valjda senzori), greska u start stop sistemu i check engine i najbitnije ili najogore volan je ukucio. Tacnije bio je vrlo krut, kao da motam traktor. Moze da se mota, ali vrlo tesko.
Ako je bitno u poslednje vremena me je zezala sirena, nekad radi, nekad ne.
Uzeo slep i odvezao ga kod majstora(danas sam se dogovorio sa njim da za vikend radimo mali servis, haha).
Neki drugari kazu da je alternator i akumulator, ali majstor kaze da nije, vec je najverovatnije letva volana.
Ako je to, cujem da je bas skupa letva.
Da li je mozda imao neka slicna iskustva?

U pitanju je Oktavia 2.0, 150 ks, 2019.god. DSG
Hvala, ljudi.
  • Vozi: Skoda Oktavia 2.0 TDI DSG

Na mreži maradona

Ne znam koliko ima veze sa tvojom situacijom, ali meni kad je alternator bio u problemu “samo” je podizao obrtaje u leru.

Ovo što se desilo kod tebe mi najviše liči na loš aku. Isprati to preko dijagnostike. Inače, još nisam čuo da je nekom stradala letva volana na Škodi.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Ne znam koliko ima veze sa tvojom situacijom, ali meni kad je alternator bio u problemu “samo” je podizao obrtaje u leru.

Ovo što se desilo kod tebe mi najviše liči na loš aku. Isprati to preko dijagnostike. Inače, još nisam čuo da je nekom stradala letva volana na Škodi.
Hvala, svaka informacija znaci.
NOVA informacija: Zvao me majstor pre sat vremena, kaze skinuo kleme i sada radi normalno i ne izbacuje greske. Ali je loša vest sto ne zna sta mu se desilo i što je izbacio greske.
Sto ti kazes jedino da pratim.

Hvala, svaka informacija znaci.
NOVA informacija: Zvao me majstor pre sat vremena, kaze skinuo kleme i sada radi normalno i ne izbacuje greske. Ali je loša vest sto ne zna sta mu se desilo i što je izbacio greske.
Sto ti kazes jedino da pratim.