Autor Tema: Kljuc, zamena baterije i rastavljanje  (Pročitano 972 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24Započeo temu

Kljuc, zamena baterije i rastavljanje
« poslato: 22. Apr, 2025. 20:11 »
Evo link do videa zamene baterije:
https://youtu.be/hfd7Ri1Vdtg?si=m_R076dQW_iZnIkm

Ja kolki sam kreten da se blago receno izrazim skinem pogresnu stranu kljuca, tj gumenu navlaku umesto plasticnog dela. Tako je to kad sam radio na brzaka jer me je familija cekala da krenemo. I pojavi se problem da ne mogu da vratim gumu bez da izvadim elektroniku. Jer guma treba da se ugura sa unutrasnje strane i preko elektronika koja ju drzi nabijenom. Odneo danas u servis gde sam na drugoj oktaviji radio prvi servis i oni kazu ne moze da se vrati, mora novi kljuc. Naravno da verujem da ih mrzi da se bave time. Zna li neko kako skinuti elektroniku bez da se osteti? Kljuc je od oktavije 2021, mada je isti i od 2024.

Na mreži Ljuba

• Vozi: Fabia 2

Van mreže fobia24Započeo temu

Odg: Kljuc, zamena baterije i rastavljanje
« Odgovor #2 poslato: 24. Apr, 2025. 15:48 »
Hvala za snimak. Uspeo sam skoro sve ali na kraju da sklopim natrag nema sanse. Bojim se da sa svojim grubim rukama ne slomim nesto. Na snimku izgleda sve na klik, ali u praksi dosta teze. Zamolicu Cirinca kada budem na servisu ako budu oni umeli samo da sklope ove alu nosace natrag.

Na mreži Ljuba

« Odgovor #3 poslato: 24. Apr, 2025. 18:11 »
A moze i Ristic (bravar) iz Zemuna. Znam za njega 25 god a radi duze od toga. Naplacuje kako je raspolozen taj dan ali je majstor svog zanata.
  • Vozi: Fabia 2

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #4 poslato: 24. Apr, 2025. 18:24 »
Може и бравар Елезовић, горе код Цветка, чини  ми се да и он одлично ради а мислим да је повољнији, и не делује као намћор.
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži maradona

« Odgovor #5 poslato: 24. Apr, 2025. 18:33 »
A moze i Ristic (bravar) iz Zemuna. Znam za njega 25 god a radi duze od toga. Naplacuje kako je raspolozen taj dan ali je majstor svog zanata.
Jednom novopečenom Zemuncu sa foruma nije hteo ništa da naplati, nek me ispravi ako grešim  :)
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Na mreži wkobre

« Odgovor #6 poslato: 24. Apr, 2025. 19:16 »
Hahahaha tako je  :))
Ima na Aliju da se uzme kućište, ne vidi se razlika u odnosu na original...osim cene koja nije neopravdano bezobrazna!
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K