Autor Tema: Škoda skup Smederevo 12.10. u 12:00  (Pročitano 6503 puta)

mtesic, Neskela, Bobi, Mihailo, Panta72, SusieGlass, Darkoar, Bokinjo (+ 1 sakrivenih) i 42 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži m@c|-|oRZapočeo temu

Škoda skup Smederevo 12.10. u 12:00
« poslato: 05. Avg, 2025. 14:01 »
Drage kolege, posle lepog susreta onomad ispred Arene puno se pričalo o ponovnom organizovanju velokog Škoda skupa kako bismo obnovili lepu tradiciju koju je ovaj forum nekada imao.
Željko je dao prvi predlog, pa su se onda ideje dodavale jedna na drugu.

I, tako, evo predloga - da se u nedelju 12. oktobra skupimo u Smederevu. imamo dovoljno vremena da se isplaniramo i da skup bude posećen, bar kao onih nekoliko na kojima sam i ja bio pre onoliko godina.
Pozvani su svi forumaši, ali ne samo oni, već i svi vlasnici Škoda koje poznajete i koji su voljni da se pridruže i uveličaju taj dan.
Razmišljamo (i radimo) i na pratećem programu, ali se to neće objavljivati dok ne bude potvrđeno.
Voleli bismo da vidimo i entuzijaste koji brendu Škoda daju novi sjaj - Mihajla i Ivicu sa njihovim vozilima.

Ovu temu ćemo koristiti za svu dalju komunikaciju o skupu.
Unapred se radujem svima koji budu želeli da u senci zidina najveće ravničarske srednjevekovne tvrđave u Evropi provedu nekoliko sati sa ostalim ljubiteljima Škode!
  • Vozi: Superb III FL, 2.0 TDI 4x4

Na mreži zzeelljjkkoo

Odg: Škoda skup Smederevo 12.10. u 12:00
« Odgovor #1 poslato: 05. Avg, 2025. 14:04 »
Браво!  :bravo:
Само напред!  bravo2
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži ugljesa50

« Odgovor #2 poslato: 07. Avg, 2025. 09:37 »
Verovatno ne. Menjao sam kugle i jabučice. Oterao auto na reglažu. majstor je rekao da su oba silen bloka na viljuškama propali. Moram da ih zamenim pa onda reglaža trapa.  Verovatno neki drugi skup.
  • Vozi: Skoda Fabia MK1 1.4 MPI

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #3 poslato: 07. Avg, 2025. 09:50 »
Само полако!
Имаш још два месеца.  bravo2
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Na mreži MAKS

« Odgovor #4 poslato: 07. Avg, 2025. 12:02 »
Verovatno da.
Samo reci lokaciju i vreme .
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

« Odgovor #5 poslato: 25. Avg, 2025. 16:18 »
Za ovih deset dana imamo tri prijave. Nije loše
 :))
Da pomognem da se više njih prijavi (ne moraju zaista biti samo forumaši, ja ću pokušati da dovedem par ljudi koji za Škoda Forum ni čuli nisu, ali imaju Škode):
Lokacija - Smederevo, parking ispred Tvrđave https://maps.app.goo.gl/wHmuVytjmCy4cmHh9 (@Karlheinz, kako da ovde "ugradim" mapu, nisam dovoljno školovan za to?)
Vreme - početak nedelja, 12.10. podne, kraj isti dan 17-18:00 u zavisnosti od interesovanja.
Program - postrojavanje i prebrojavanje, obilazak Tvrđave i Malog Grada, meze, piće (alkohol samo na sopstvenu odgovornost, SUP je na 100 metara od lokacije okupljanja), druženje.....
Namera je (za sada samo namera) da se dovede i neki od dilera, da predstavi neke nove modele. O ovome više kad budem imao konkretne potvrde.
Kotizacija (ako se to uopšte tako zove) treba da bude simbolična - koliko da se pokriju troškovi za pljeke i piće. Takođe, bilo bi korektno da podržimo kolege koji dolaze izdaleka (Ivica, Mihajlo, .... još neko?), makar da im se pokrije deo troškova koji bi napravili.

Na mreži mtesic

« Odgovor #6 poslato: 25. Avg, 2025. 18:22 »
Ja iz Novog Sada i imam u vidu temu od početka, ali čekam neki konkretan plan koji si ti sada i dao  :bravo: ! Verujem da ima još takvih - biće još prijava siguran sam. Smederovo ima taj sjajan ambijent i iskren da budem, ne bih se pokretao ako bismo na nekom betonskom parkingu na trideset stepeni proveli dva sata bez konkretnog plana.

Inače, već sam i spomenuo jednom članu iz NS-a da možemo da idemo jednim kolima zbog društva i podele troškova. Ako on ne bude hteo, kod mene ima suvozačko mesto pa se još neko može meni ubaciti ili ja njemu... Jasno da treba da bude automobila pa u tom smislu treba svako da razmotri da dođe svojom Škodicom, ali vozač+suvozač je sasvim OK kombinacija za ovu priliku. Srđane, Ninoslave i ostali iz NS-a - čujemo se privatnim porukama ako treba... A vi organizatori puštajte informacije i za tražite od nas ostalih pomoć ako je potrebna - možda i možemo i ovako udaljeni da doprinesemo. Jasno je da je organizacija ovakvog događaja zahtevan posao.
  • Vozi: Fabijica MK1 1,2 htp :-)

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #7 poslato: 25. Avg, 2025. 22:19 »
Dolazim, ako me nešto u zadnji čas ne spreči. Moj dobri @mtesic znaš ti vrlo dobro da nije lako organizovati skup, jedan od najboljih si ti sa ekipom iz NS organizovao i to na main stage-u Exita.  :bravo:
  • Vozi: Yeti

Van mreže IGORSO

« Odgovor #8 poslato: 27. Avg, 2025. 14:59 »
Ja sam iz Sombora i dolazim na skup,ako neko jos zeli voljan sam povesti!
  • Vozi: ŠKODA OCTAVIA 1,6 MPI 2007

« Odgovor #9 poslato: 27. Avg, 2025. 15:12 »
Biće mi drago da te upoznam Igore!
Eto, za dva dana se broj duplirao....
Srećom, nema ograničenja za broj učesnika, te nema opasnosti da se mesta popune.

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #10 poslato: 27. Avg, 2025. 20:44 »
Iako na forum nisam usao 100god. Izadje mi prvo ova tema. Doteravam Octaviju na skup 😎
  • Vozi: Octavia vRS mk1

« Odgovor #11 poslato: 28. Avg, 2025. 07:54 »
Tebe sam ček'o da se javiš!
(tebe i još neke koji se još nisu oglasili)
Baš se dugo nismo videli.
A Oktavka je apsolutno očekivana.
Živeo, vidimo se.

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #12 poslato: 28. Avg, 2025. 20:39 »
Rado bih došao, ali baš taj vikend idemo na rođendan u Kikindu.
Naravno i to je upitno , ako rešim problem gubljenja struje u servu upravljača u kombinaciji sa airbagom, verovatno CANBUS. Povratak sa mora preko Bosne Fabiji nije prijao.
Organizatorima i učesnicima želim lepo vreme, još bolje druženje i zabavu.
@mtesic Ostaje nam da nastavimo tradiciju dobrih skupova Škodista u Novom Sadu i sledeći zakažemo za neki prolećni vikend 2026. Imamo vremena.

« Odgovor #13 poslato: 29. Avg, 2025. 07:54 »
Nedostajaćete i ti i Fabia, kolega.

« Odgovor #14 poslato: 29. Avg, 2025. 14:04 »
Nego, možete li nekako sutra na čorbu da dođete?
https://search.app/ubscE