Pretraga [Google]

Autor Tema: Zeder, Igla, Alarm... ili šta? Diskusija  (Pročitano 42652 puta)

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže squirll

Odg: Zeder, Igla, Alarm... ili šta? Diskusija
« Odgovor #180 poslato: Avgust 12, 2021, 08:09:14 pre podne »
Meni je stavljen abloy u garanciji, AK gde sam uzeo auto ima dogovor s njima i kod njih sam odvezao auto (jer nisam mogao odmah da ostavim auto, trebao mi), to sa garancijom ima smisla kad se prepravlja elektronika i sl, kod igle se nema takvih prepravki i one koje se rade previse su uopstene da bi uticale na sposobnost/kvalitet vozila.
  • Vozi: Superb 2020 Style Plus 190hp DSG 4x4

Na mreži MAKSZapočeo temu

« Odgovor #181 poslato: Avgust 12, 2021, 08:10:13 pre podne »
Jel se ti zezas il si ozbiljan. Ko ima vreme da se zeza svaki put kada udje ili izadje iz auto da otkljucava i zakljucava dve zastite? Ako idemo po toj logici onda tri fizicke zastite su bolje od dve i td. Dovoljno je jedna fizicka zastita i kasko, pa sta bude neka bude...
Neznam da li si me dobro razumeo. Kada sam rekao dve zastite mislio sam na alarm i jos neku mehanicku zastitu. A ti ako ti je tesko da pritiskas jedno dugme ok .
Naravo da je kasko najbolja stvar ali. Prvo se dobro raspitaj o kasku.
I naravno da je poenta da lopovu sto vise otezas krađu. A ako su se nameracili na auto tesko da ce ostati kod vlasnika, bez obzira na zastitu.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Na mreži AleksandarAca

« Odgovor #182 poslato: Avgust 12, 2021, 09:30:17 pre podne »
Moja preporuka ide za ruski alarm Pandora sa tagovima.

Van mreže xyz01

Zeder, Igla, Alarm... ili šta? Diskusija
« Odgovor #183 poslato: April 04, 2022, 15:18:57 posle podne »
Pitao bih frodo za mišljenje o starline sistemu,pošto nije jeftin a hvale ga na sav glas.
  • Vozi: Superb

Van mreže observer

« Odgovor #184 poslato: April 05, 2022, 10:43:45 pre podne »
Može više detalja, neki link? Brat Gugl ga slabo poznaje.
https://starline.ie/car-alarms/?msclkid=711ab90fb4bc11eca482b867824c3498 je mrtav link.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže xyz01

« Odgovor #185 poslato: April 05, 2022, 12:23:36 posle podne »
« Poslednja izmena: April 05, 2022, 17:59:24 posle podne Karlheinz »
  • Vozi: Superb

Van mreže bog_daaan

« Odgovor #186 poslato: April 05, 2022, 13:07:15 posle podne »
Moja topla preporuka kao korisnika koji je koristio i Zeder dugo godina i Abloy by Guardian je Abloy mehanicka zastita. Brava se zakljucava pritiskom na samu bravu nagore, otkljucava se prejednostavno i klizi, ne glavi kljuc niti se tesko ubacuje, sve kao kroz puter. Vise je postavljena kako bi bila pristupacnija vozacu u odnosu na sam Zeder. U samoj sigurnosti mislim da su obe mehanicke zastite priblizno slicne, tako da sto se toga tice nemojte puno razbijati mozak. Izmestanje Obd-a+Abloy sjajna zastita. Svakako i kasko uz to radi sigurnosti ne samo od kradje nego i svih ostalih steta na vozilu koje su potencijalne kada su vozila parkirana.
  • Vozi: Škoda Octavia Mk3 facelift, 2.0TDI 150hp DSG

Van mreže DachaZMN

« Odgovor #187 poslato: Februar 02, 2023, 14:23:25 posle podne »
Pozdrav.
Koliko sam shvatio i taj Abloy se montira busenjem letve ili vretena volana? Sta je sa onom pricom da Zeder i ostale stvari koje se kace direktno na vreteno volana nisu bezbedne? Sa slucajevima udesa koji su neki ljudi dokazivali po 10 godina po sudovima itd... Pitam ovo jer i sam razmisljam o nekoj zastiti a citao sam i negativna iskustva za ove "nepremostive" zastite? Hvala
  • Vozi: Skoda Kodiaq Sportline 2.0 TDI DSG 4x4 190hp