ŠKODA Fabia > FABIA 2007-2014
trokira na 2000 obrtaja i izbacuje beli dim
aladdinprint:
Postovani,
Treba mi pomoc imam problem sa mojom skodom 1.4tdi 2007godiste a problem je sledeci...
Auto normalno upali al nece da radi kad dodje do 2000obrtaja pocne da trokira i dimi belo a sto stipa za oči to je neverovatno.Oteram auto kod Samardžića i oni na dijagnostici po nekim vrednostima kazu da ne valja protokomer, ja ga zamenim i malo bolje odem kod drugog majstora on mi ocisti EGR ventil skine i proveri turbinu kod plavog mosta, ocitsti one cevi oko EGR-a i skine katalizator.Kad smo to sve uradili auto ide ko ne vreme, al ne lezi vraza posle 3 dana opet isti kvar 2000trokira i nema snage...odem ja opet kod majstora i sa njim kod drugog koji ima istu skodu u delovima i skinemo protokomer,map senzor,ono gde idu creva za vakum zamenimo i opet nista...Jel moze neko da mi pomogne ili da mi da kontakt nekog servisa poludeo sam.
Na kompu i dijagnostici ne prijavljuje ni jednu gresku a bio sam na dijagnostici u samardžiću,moj majstor,kit komerc 3 razlicite dijagnostike a auto ne radi
MOLIM ZA POMOĆ
zero cool:
Pukao ti je dihtuung glave, a to belo što izlazi i štipa za oči je antifriz koji izlazi na auspuh.
aladdinprint:
Dal je moguce cini mi se da tecnosti u boci ima dosta.Na leru nema dima al kad dodje do 2000 pocne da trokira
i na auspuh izlazi dim.Kao iz onih starih kamiona sto stipa za oci
zero cool:
Pa pazi, pošto je dizel - beli dim ni pod razno ne može da izlazi zbog (recimo) prebogate smeše ili slično, znači ostaje samo rashladna tečnost da je u pitanju, tj. antifriz. Neće d počne da gubi vodu mnogo ako je dihtung u pitanju, ali ako pukne glava - biće šou.
aladdinprint:
jel moze merenje kompresije to da pokaze ili skidanje glave pa sta bog da!!!
Jel ima neki majstor koga znas da mu oteram auto da pogleda.Bio bih ti mnogo zahvalan
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju