ŠKODA Fabia > FABIA 2007-2014

Zadnji branik i stop svetlo

(1/1)

Dragan Hiblovic:
Postovani, potrebno mi je zadnje desno stop svetlo i zadnji branik za fabiu 2009 god. Da li neko moze da mi preporuci nekoga ko radi sa polovnim delovima? Relativno sam nov u svetu skode tako da bi mi svaka informacija dobro dosla. Hvala

aladdinprint:
ima neki lik u cacku ja sam ga zvao za mene al bio je skuplji od novog u lukasu
sutra cu ti poslati broj telefona a u lukasu imas i jedno i drugo povoljno a za farbanje ima lik na autokomandi
voja servis tabanovacka 2 jako je povoljan a on moze sve da ti zavrsi.
i nabavku i skidanje i montazu
idi do njega

Dragan Hiblovic:
Hvala puno na pomoci

dusko zemun:

--- Citat: aladdinprint  08. Mar, 2014. 21:21 ---ima neki lik u cacku ja sam ga zvao za mene al bio je skuplji od novog u lukasu
sutra cu ti poslati broj telefona a u lukasu imas i jedno i drugo povoljno a za farbanje ima lik na autokomandi
voja servis tabanovacka 2 jako je povoljan a on moze sve da ti zavrsi.
i nabavku i skidanje i montazu
idi do njega

--- Kraj citata ---

dobar dan ,
samo zelim da komentarisem cene koje nudi lucas ili bilo ko od dragih nam shopova delova i cena polovnih originalnih delova...
mislim da tu nema previse razloga da se o tome prica, pogotovu ako se pogleda mnogo toga sto je posledica kupovine novog dela iz kopije ...
od farbanja, do tolerancija prilikom ugradnje dela pa sve na dalje ...
pogotovu je veoma nekompatibilno uporedjivati ako za ne 20tak ili koliko evra dobijete deo koji je iste boje kao i vas ili ... deo koji je original,
kao sto se cena polovnih farova i novih iz kopije razlikuje i to drasticno...ali toga postajete svesni tek kad izadjete na put i krenete negde... ali tad je kasno ...

s toga, molim za malo paznje i shvatanje koliko i koje muzike se dobija za koje pare...
bez prevelike potrebe da branim svoju bransu i poziciju, iznosim ovaj stav... sa previse argumenata, a svako ko ima sta protiv, neka se odluci za alterantive ... i neka se ne bavi matematikom nas koji dajemo te cene ..,
iako sa kolegama iz cacka imam najmanje saradnje, moram na ovaj komentar da dam svoje misljenje ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju