ŠKODA Octavia > OCTAVIA 2013-2020

Kupovina nove Oktavije 3: saveti, iskustva, preporuke

(1/135) > >>

varicak:
Drugari, ako sve bude kako treba u subotu idem da naručim moj brm, brm.... Da li neko može da mi kaže iz iskustva na štatreba da obratim pažnju, šta da pitam, kažem, tražim .... Auto uzimam na kredit, cena je ugovorena, isporuka oko 1. maja.

Filip:
kažeš ideš da naručiš, pitaš šta treba da tražiš, a već je ugovorena i cena i isporuka? ::)

inače pitaš za savet za model, motor, opremu ili šta?  ???

zix:
Kada potpisuješ ugovor možeš da tražiš da stoji u ugovoru cena sa isporukom (recimo Subotica, ukoliko tamo ima prodavca Škode), bez ikakvih dodatnih troškova (špedicija, carina i sl.)


Послато са ZTE Blade III уз помоћ Тапатока

vlada320:
Probaj da tržiš neku dodatnu opremu gratis. Što je model skuplji i početno opremljeniji, to je veća šansa da dobiješ jednu ili više stavki gratis. Slobodno budi uporan, dešavalo se da prvo odbiju takav zahtev, pa sutra dan zovu i kažu da pristaju.
Obavezno prođi kroz Škoda 3D konfigurator koji postoji na sajtu uvoznika i gotovo svih dilera, vidi da li ti je neophodno nešto od dodatne opreme, izaberi boju, enterijer... Ti kupuješ i biraš kakav auto hoćeš, nemoj dozvoliti da te prodavac ubeđuje šta da uzmeš.
Srećno!

varicak:
Da pokušam da pojasnim. Škoda Octavia 1.2tsi elegance + metalok boja + bolero + podna zaštita karoserije + Simply clever (dvostrana pokrivka poda prtljažnika) 16.900 tako da sam dobio opreme u vrednosti od 624eur gratis. Meni dobro.... E sad, zanima me da li se nulti servis, tehnički pregled, paket obavezne opreme i slično podrazumevaju ili i njih treba da stave u specifikaciju vozila? Ja bih na primer voleo da budem prisutan kad sa auta budu skidali one zaštitne folije i najlone... pa ne znam da li je to moguće... mislio sam na tako neke stvari. Izvinjavam se ako sam bio nejasan.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju