Redovan Škoda skup u Beogradu je uspešno održan. Osim druženja članova i dolaska novih ljubitelja Škode ispunjen je i dodatni cilj - promocija Škoda Foruma i ljubitelja Škoda automobila, i to na možda najvažnijoj manifestaciji za ljubitelje VW-a u Srbiji - Wagen Fest.
Uz malu podršku Auto kuće ALPROS (štand) i Auto Čačka (promo materijal za članove) i veliku podršku redovnih članova Škoda foruma okupilo se na AK KC preko 20 Škoda a isto toliko (i više) ljubitelja Škode. Ako taj broj uporedimo sa ukupom brojkom Wagena (oko 100) ispada da je Škoda zauzela ozbiljan deo ove manifestacije.
Parking sa Škodama je bio na samom ulazu u KC i nema posetioca koji nije primetio škode, zastave, štand... Niko od ostalih klubova/gostiju nije imao kompletniji nastup niti više pristunih članova, kao Škoda, a to mogu da potvrde i ostali prisutni članovi.
Na skupu nam se pridružilo još nekoliko novih Škoda i njihovih vlasnika (ima ih na snimku beodex-a) a pošto je skup trajao od ujutru pa do kasno popodne neki od članova Škoda foruma su odlazili a drugi dolazili i žao mi je što nismo uradili bar jednu grupnu sliku. Uglavnom broj Škoda je bio nadprosečan, ALI ovaj skup/dan (01.06.2014.) ima i jedan kuriozitet a to je da je gotovo u isto vreme bio još jedan Škoda skup u Kragujevcu!!! Dva Škoda skupa, hmmm... :-) može li neko bolje?!
Moram da kažem da ja nisam došao na vreme (priv. razlozi) već skoro na samom kraju skupa, pa sam dobar deo atmosfere propustio i ne mogu o tome više da pišem.
@hakkler: Mogu da napišem da su svi posetioci ove manifestacije imali mnogo sreće jer ih je kiša (veliki pljusak me je pratio maltene skroz do tamo dok sam dolazio) skoro pa zaobišla, palo je samo par kapi.
http://youtu.be/kSmQD_j6EzcNa samom kraju treba spomenuti da je bilo planirano da 4 Škode budu u izložbenom delu AK Karting centra, ALI nažalost a možda i na sreću, Škode nisu ušle na prostor AK KC već su bile ispred, na većem parkingu, ispred samog ulaza. Možda je tako i bolje, jer su sve Škode bile grupisane jedna do druge ali ipak ne ulazak 4 dogovorena Škoda auta u prostor AK KC smatram za propust organizatora, koji su nas i pozvali na njihov skup. Realno prostor/parking unutra je manji bio je dupke pun i bez Škoda.