ŠKODA Fabia > FABIA 2014-2021

SkodaForum TEST: Škoda Fabia III 2014

<< < (2/2)

Karlheinz:
Taj snimatelj u Superb-u sam biJo ja  :B=)  a ispred mene u Fabiji 1.0MPI je bugarin.
Jedan mi ruka na volanu, druga drži mobilni, a Superb sa 170KS u "zakucan" 3. brzini ceo krug se vozi  :P

Treba spomenuti i ovu pripremu by dulefontana, taj "brending" je bio pun pogodak, svi si primetili ovaj detalj, a neki su nam prilazili i raspitivali se o Škoda forumu  bravo2

zix:
Svaka čast. Bravo.

krcaerdoglija:

--- Citat: dulefontana  20. Nov, 2014. 19:15 ---Svaka cast na predstavljanju, iako moram da budem iskren i dalje mi je ipak najlepsa Mk1.

--- Kraj citata ---
:bravo: sve si rekao  bravo2

Karlheinz:
Na kraju NAVAK staze, na ciljnom pravcu, bile su postavljene dve vežbe: dvostruka promena pravca i prolazak između čunjeva. Evo kako to izvodi nova Fabia III 2014 1.0MPI u 3. brzini poterana skoro do crvenog na obrtomeru. Naravno, na čelu kolone bio je instruktor kome je "Idemo sada pun gas!" bila omiljena rečenica.  ;D
Inače, Fabija je ove vežbe odlično prolazila, staza je bila mokra a ja sam je vozio 10kmh više nego što je savetovano preko radija...  ::)

https://www.youtube.com/watch?v=WS6HE9KHnv4

Dok smo vozili Fabiju 1.4tdi, u jednom momentu uhvaćen je prikaz na displeju BC-a, sad napamet ne znam šta to znači... moguće da je nešto u vezi ESC... evo slike u prilogu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju