ŠKODA forumi > Gume Felne

Procena vrednosti felni?

<< < (2/2)

Turbo:
Ma znam, nije meni bila ideja da zaradim na mojim felnama, ispalo je tako kako je ispalo, mislim da sam ih dobio po dobroj ceni, nikako nije bio plan da ih prodajem u skorije vreme. Natrčale su ove koje su objektivno dosta atraktivnije od Fabijinih, pa reko da probam. Vidim da se setovi no name 16" prodaju za dvestotinak eura. I za moje je 250 plafon, a za ove Oktavijine kao što si rekao 270-280 mislim da bi bio fer posao.

hakkler:
nepovratno trošak
uredio si svoje..ko zna u kakvom su stanju ove od vrsa.
ako svoje utopiš za 250..onda bi se računica možda isplatila.
ugl..u minusu si..i odluka je na tebi.
kad zbrojim kolko sam ulozio u auto cca 2000+ eura..nitko mi to nikad nece nadoknadit.
jer godina ta i ta..vrijedi tolko..uz male nijanse plus minus u odnosu na opremu.
tak da..sam ces najbolje napravit...

Turbo:
Ta se misao meni najviše i mota po glavi, ko zna kakve su. Isti sam rizik imao sa ovima, ispostavilo se da su kako treba, a da li ću dvaput imati istu sreću pitanje je. Može se i pametnije uložiti novac, originalni HU, opruge, folije, kožni volan, hiljadu stvari :D

dulefontana:
Idi pogledaj ih i slikaj ih. Meni su prodavci dozvoljavali da ih slikam, kako bih razmislio kod kuce. Gledaj standardne stvari, da li su cesane, lupane, varene, pa okaci slike ovde pa da vidimo sta je najpametnije.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju