Autor Tema: Skupovi: predlozi  (Pročitano 5536 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bugarin

Odg: Skupovi: predlozi
« Odgovor #30 poslato: 01. Maj, 2015. 16:46 »
Ti bolje organizuj skup u valjevu :)
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže joca 58

« Odgovor #31 poslato: 01. Maj, 2015. 18:24 »
fruska gora skup
  • Vozi: yeti 2011 1,2 DSG expiriens

Van mreže Sale Novi Beograd

« Odgovor #32 poslato: 01. Maj, 2015. 20:23 »
I ja (bez škode  wac1 ) sam za, da se skup odlozi za sledecu nedelju :)
  • Vozi: Skoda Favorit 136l 1991

Van mreže Peja

« Odgovor #33 poslato: 25. Sep, 2015. 15:00 »
Cao,

Imam predlog na osnovu iskustva sa jednog drugog foruma, a u vezi okupljanja clanova.
Jeste da nemam neko pravo da mnogo pametujem po tom pitanju, jer verovatno niakda necu uspedi da dodjem na okupljenje, ali mogu preneti iskustvo, a i nisam nesto aktivan na forumu i ne poznajem ljude (verovatno ce se to ispraviti kad posetim neki skup u Nišu)

Elem, kod nas su to bila celodnevna okupljanja, tipa od 10h pa dok se uvece ne raziđu ljudi. Ljudi su se generalo sprijateljili pa su ta okupljanja bila porodičnog karaktera (prvo sa ženama, pa su počeli i klince da dovodimo)

Uvek sam naginjao da skup bude u Nišu tokom leta, pa smo pravili izlete tipa Kamenički vis, ili kafanica u Niškoj Banji. Za varijantu izleta su ljudi manje zainteresovani jer srednjevecniji ljudi, tj njihove gospođe insistirale na WC.
Nismo imali lokalne skupove na mesečnom nivou. Uglavnom smo imali jedno, a neki put i dva godišnja okupljanja za celu Srbiju (a i šire, dolazili su ljudi iz BiH, HR, RO). Tako smo uspevali da sakupimo dosta ljudi odjednom na jednom mestu.
Zimska varijanta je uvek bio neki restoran, i to tradicionalno, na mestu prvog ukupljanja forumaša, u Kovačici. Tu je generalno mršava po obimu hrana (meni se uvek ugovori ranije), ali okupiramo restoran na ceo dan, dobijemo gratis bazen sa djakuzijem i popust na salon za masažu. Princip je uvek isti, skupimo se oko 10h, upadnemo u ugovoreni restoran, price o kolima, oko kola, ko je sta radio, popravaljao, budzio, ljudi razmenjuju iskustava, pitanja, nedoumice... cipovanje (kroz OBD), šetkamo se do parkinga i nazad... i tako na kraju popodneva, podvucemo crtu zajedničkog računa, podelimo na ravne časti.

Pošto su na okupljanjima dolazli uglavnom isti članovi i po neki nov, uglavom se ljudi sprijateljili, pa su krenula organizovana okupljanja i po vikendicama...
Elem, ovoliko moje pametovanje je bilo iz razloga sto sam hteo predložiti da se razmišlja u smeru restorana (u kome može i da se popije samo kafa, ne mora da se praviti iveliki trošak), kao BAZE, odstupnice za loše vreme, na ceo dan...

Smorih sam sebe, al sto bi Lane Gutovic rekao "E sad, ne znam zasto sam vam ovo ispričao, ali ne može da škodi, a čim ne škodi, znači da korisiti.."
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Na mreži MAKS

« Odgovor #34 poslato: 27. Okt, 2015. 07:50 »
Jel se vidimo 01.11.2015. u 14 h na istom mestu.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #35 poslato: 27. Okt, 2015. 09:58 »
Gde je skup?
Mozda bi mogli doci, zavisi od nekih obaveza ali cemo se potruditi...
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Na mreži Marko Curcic

« Odgovor #36 poslato: 27. Okt, 2015. 10:42 »
Parking kod Arene, standardno ;-)

Послато са D2403  

Van mreže Dejan.M

« Odgovor #37 poslato: 27. Okt, 2015. 12:01 »
Blago svima onima koji ce moci prisustvovati tom skupu.....unapred vam vec zavidim!!!
  • Vozi: skoda fabia1,4 16v elegance 2000

Van mreže fabian

« Odgovor #38 poslato: 09. Dec, 2015. 11:28 »
Sledeći Bg skup organizovati u Kg,sa 2,3 Škode transfer za više članova od Arene do Kg i nazad uz podelu troškova...Ako ne uspe predlog pravićemo društvo Bugarinu  beer1.
  • Vozi: oktavia,1.9tdi,2005,elegance.superb2.0tdi,2011.

Van mreže mirkuk38

« Odgovor #39 poslato: 09. Dec, 2015. 11:43 »
Navijam da ubacimo i kafanu posle skupa, da se omrsimo malo  ;)

Van mreže voyager

« Odgovor #40 poslato: 09. Dec, 2015. 12:41 »
3. Januar 2016. :D
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže Filip

« Odgovor #41 poslato: 09. Dec, 2015. 13:06 »
e tad ne :P Kragujevčani sigurno znaju neko dobro mesto za has :B=)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #42 poslato: 09. Dec, 2015. 13:41 »
Ja predlazem da prolecni skup (april recimo) napravimo u srcu Sumadije - u Kragujevcu, naravno sa sve klopom, po lepom danu, rostilj se da poruciti, pice... pa da to bude jedan veliki skup, verovatno bi i Nislije mogle doci na njega...

I predlazem da bude subota, jer se nedeljom popodne dosta automobila sliva u Beograd pa da se ne patimo :)
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže Crveni gormit

« Odgovor #43 poslato: 12. Dec, 2015. 21:38 »
podrzavam ideju `prolecni` ili godisnji skup, ako se blagovremeno javi veci broj forumasa i potvrdi ucesce. pazljivo izabrati datum, kad nema praznika, ni slava

kg zasto da ne!

Van mreže mirkuk38

« Odgovor #44 poslato: 12. Dec, 2015. 21:51 »
Podržavam  :bravo: