Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Vesti:
Škoda skup Smederevo 12.10. u 12:00
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
Razno
»
Susreti Skupovi
(Urednici:
m@c|-|oR
,
zzeelljjkkoo
) »
Skupovi: predlozi
Strana:
1
2
...
11
»
Dole
Autor
Tema: Skupovi: predlozi (Pročitano 5482 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
pedja1693
Style
Like ukupno: 4
L&K ugled:
12
Skupovi: predlozi
«
poslato:
03. Jun, 2013. 19:04 »
Imam nekoliko predloga sto se skupa tice,ali na prethodnom forumu bas nisam imao srece sa odgovorima od Admina na pp.
«
Poslednja izmena: 04. Jun, 2013. 15:12 bugarin
»
bugarin
Global Moderator
Like ukupno: 59
L&K ugled:
103
Odg: Skupovi: predlozi
«
Odgovor #1 poslato:
03. Jun, 2013. 20:17 »
Svi imaju predloge i zahteve.
Ako imas u vidu neko sponzorstvo, verujem da cemo svi oberucke prihvatiti
Od juce prisutnih niko nije izneo nikakvu zamerku ni na mesto ni na vreme.
Ponovo se diskutovalo o mogucem rostilju, karavanu i slicno.
Naravno da su predlozi dobrodosli, ukoliko neko ima zelju da pomogne idejom.
Na kraju krajeva, svaki skup 2-3 skode je skoda skup, javljajte nam gde ste se nasli, kacite slike.
Ps: ovo se odnosi na sve, a ne samo na pedju.
Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD
pedja1693
Style
L&K ugled:
12
«
Odgovor #2 poslato:
03. Jun, 2013. 23:09 »
Pa evo. S obzirom da sam konacno udostojen razumnog i otovrenog odgovora. Bio sam prisutan na skupu Zastava fan club-a pre nekoliko nedelja,i ljudi mogu vam reci ono je nesto na sta se treba ugledati. Ne kazem da ne podrzavam ovakve mesecne skupove ko kad i kako dodje dobrodosao. Ali ovo je bilo godisnje okupljanje u saradnji sa jos dva kluba/foruma. Sto se ideje tice. Trebalo bi da se otvori i razmotri tema godisnjeg okupljanja VAG grupacije tacnije postoje kako Skodin tako i Seat,Audi i VW klub Srbija. Nekako bi trebalo naci zajednicki jezik i iz svacijih dzepova (ko kako i koliko moze) isfinansirati jedan veliki skup. Gde ce biti izbora za najlepsi auto i po brendu i uopste,mozda neki rostilj dovesti promotere Red bulla,Coca-Cole,nekog piva,medijski ispratiti(animirati TV stanice). Moze doprineti reklami. A i lepom druzenju i dozivljaju. Ukratko,nesto cime bi se vodili i svakog sledeceg puta. I naravno organizacija svega ovoga je u skladu sa odzivom kako u ljudstvu tako i finansijski.
Turbo
Laurin&Klement
Like ukupno: 3
L&K ugled:
16
«
Odgovor #3 poslato:
04. Jun, 2013. 00:52 »
Peđa imaš Wagenfest, bio je u subotu, zamalo da odem, bili su neki drugari, kažu da je bilo bar 100 automobila i to dosta ozbiljno sređeni neki od njih.Naravno bila je tu i hrpa SEAT-a i Škoda.
Uostalom:
http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=51461.100
«
Poslednja izmena: 04. Jun, 2013. 01:02 Turbo
»
pedja1693
Style
L&K ugled:
12
«
Odgovor #4 poslato:
04. Jun, 2013. 12:53 »
Znam ja da to postoji,ali nista zvanicno organizovano od strane svih klubova zajedno. I pozeljno je da bude na godisnjem ili sestomesecnom nivou,ne bi li drugari iz HR,BIH,MK,SLO mogli da dodju. A i kad je tako zvanicno uokvireno moze se uputiti poziv i stranim klubovima ne bi li upotpunili dozivljaj,a i poslati slike i pozdrave Wagen-u kako bi znali da je ozbiljna zajednica Wagenovaca ovde.
dulefontana
Laurin&Klement
Like ukupno: 2
L&K ugled:
41
«
Odgovor #5 poslato:
04. Jun, 2013. 16:13 »
Sve je to super, ali ko to da pokrene. Ko ima prvo toliko slobodnog vremena da juri admine drugih foruma, pa da se to organizuje, a o jurenju sponzora i da ne pricam. Secam se da je na starom forumu bila pokrenuta prica o koliko se secam Ovcar Banji, i tada sam rekao da to moze lepo da se organizuje, ali samo da ne ispadne da nas nekoliko ide tamo zbog dva clana. Skupovi kod Arene su i zapoceti kako bi bili primer drugima da pokusaju da i oni naprave u svom mestu tako nesto, pa da onda mozemo da se organizujemo jednom u sest meseci, ili godinu dana, negde da se skupimo i nekoliko nas (30-50 automobila, a moze i vise) druzimo, rostiljamo, kupamo, prespavamo.
Tek kad budemo imali takav skup pa i da onda kontaktiramo druge klubove, ovako je sve to bzvz i prazna prica.
pedja1693
Style
L&K ugled:
12
«
Odgovor #6 poslato:
04. Jun, 2013. 19:47 »
Za to treba samo jednom da se pokrene. Sve ostalo ide samo. Sto se sponzora tice. ZFC-ovci su sve organizovali iz svog dzepa a mnoge stvari koje su potrebne vec neko ima ili moze da sredi. Ne vidim da to moze biti neki veliki problem to je nekoliko razmenjenih poruka sa ostalim adminima i naravno dobra volja. Msm s moje strane jeste mozda prazna prica jer ja tu vrvt ne bi nista radio jer ste vi admini i moderatori ali je dobra ideja.
markoconic
Ambition
Like ukupno: 0
L&K ugled:
2
«
Odgovor #7 poslato:
05. Jun, 2013. 22:32 »
mozda bi mogao nekad da se organizuje skup u nisu odnosne na jugu srbije
bugarin
Global Moderator
Like ukupno: 59
L&K ugled:
103
«
Odgovor #8 poslato:
05. Jun, 2013. 22:41 »
organizujte, dogovorite se vas dvojica-trojica o terminu i mestu, objavicemo to ovde i na fb stranici, pa valjda ce se neko jos pojaviti.
toliko mozemo odavde da vam pomognemo
Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD
dusko zemun
Laurin&Klement
Like ukupno: 7
L&K ugled:
35
«
Odgovor #9 poslato:
09. Dec, 2013. 13:54 »
dragi forumasi,
s obzirom da sa dosta paznje pratim desavanja na forumima u okruzenju, da ne govorim da je u pitanju govorno podrcje na kome je maternji jezik slican ili isti nasem, zapazio sam jednu interesantnu praxu: zakazivanje skoda skupova u blizini ili na parkinzima servisa ovlascenih dillera skodinih vozila... i naravno... takav skup se unapred zakazuje i sve po redu kako vec ide ...
mozda bi ovo moju ideju mogli malo da razradimo, pa da unesemo mozda neke nove godine neke promene i novitete...
znam da je ova tema ranije izazivala razne rasprave... ali, zasto ne bi zakazivali forume na raznim lokacijama po gradu. takodje, ne verujem da bi iko od ovlascenih dilera ili servisera imao sta protiv da nas ugosti ...
Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...
olajkris
Laurin&Klement
Like ukupno: 0
L&K ugled:
23
«
Odgovor #10 poslato:
09. Dec, 2013. 23:39 »
To stvarno nije lose da se jednom bas okupe svi i sa strane iz malo daljih gradova pa na tako nekom mestu, salon ili servis. Zvuci primamljivo.
Karlheinz
Administrator
Like ukupno: 275
L&K ugled:
103
«
Odgovor #11 poslato:
10. Dec, 2013. 10:49 »
Dobar predlog. Škoda forum može da promoviše i podrži sve ovakve akcije čija je ideja i realizacija isključivo u interesu svih članova Škoda foruma.
Ko god hoće - može ovim da se pozabavi, npr: otvori temu ovde, ili na FB isl... osmisli lokaciju, program, organizuje...
Moje mišljenje je da je skup u BG ogledalo škoda ljubitelja i entuzijasta Srbije, kao što je i dulefonatana gore rekao...
(i moderatori su sve ovo već gore lepo rekli i objasnili, pa da se ne ponavljam)
Vozi: Yeti
fobia24
Laurin&Klement
Like ukupno: 605
L&K ugled:
42
«
Odgovor #12 poslato:
10. Dec, 2013. 12:01 »
Duškov predlog mi se sviđa. Ne sviđa mi se predlog da se spajamo sa vw grupacijom jer je ona toliko velika, da bi nastala konfuzija. Takođe, mnogi vozači vagena sa nipodaštavanjem gledaju na Škoda brend. Škoda je najprodavaniji brend u Srbiji posle Fiata i zaslužuje sopstvena okupljanja.
dusko zemun
Laurin&Klement
L&K ugled:
35
«
Odgovor #13 poslato:
10. Dec, 2013. 12:51 »
nikakvo fuzionisanje sa drugim forumima ne pozdravljam, niti smatram da je to potrebno ...
opet, iskren cu biti kad kazem da treba malo kraduckati ideje sa drugih foruma i prepisivati sto od komsija sto od drugih, jer mi se cini da smo se malo zasitili sa istim mestom okupljanja i svime sto ga prati
za pocetak, mislim da je idealno mesto za skup parking ispred autocacka na nbgd, nedeljom je uvek prazan, a takodje mislim da svakako se treba najaviti i na taj nacin predstaviti.
ideje za sledece skupove su... autocacak borca, autokuca samrdzic, alpros... taman do proleca da vidimo kako nam idu okupljanja na raznim lokacijama...
pancevo je takodje interesantna destinacija... isto tako i stara pazova... (tj izmedju stare i nove pazove postoje bazeni na kojima je leti jako interesantno... ) ima jos jako puno lokacija na kojima bi bilo veoma interesantno okupljati se...
jer verujem da bi se pisanjem o ovome i najavama dolazaka najvernijih clanova foruma moglo dosta toga da uradi...
iako, nisam redovan na ovdasnjim okupljanjima kod arene, priznajem da bi ovakav vid karavanskog okupljanja bio poseban izazov i rado bi mu se pridruzio cesce nego sada
dusko zemun
Laurin&Klement
L&K ugled:
35
«
Odgovor #14 poslato:
15. Dec, 2013. 07:48 »
s OBZIROM da ne bi po milioniti put bilo, tresla se gora rodio se mis po pitanju rganizovanja skupova,moj predlog je da se na Novogodisnjem skupu,stvarno povede prica i postave ciljevi sta nam je ciniti i ko ja sa u mogucnosti .
nerealno je ocekivati da vec taj novogodisnji skup mozemo da organizujemo u okviru prostora nekog dilera ili slicno (zbog praznika),ali zasto skupovi od februara imaju perspektivu, naravno, ukoliko za to bude zelje...
Strana:
1
2
...
11
»
Gore