OSTALI FORUMI > Preporuke Informacije Iskustva
Favorit Promet - Beograd - delovi za Škodu
pajapop:
Ja sam danas bio u Favorit prometu, na Vidikovcu (beograd)...Radnja krcata skodinim delovima,... usluzni,... ljubazni, prodavacica... spkloud spkloud :P :-*..doslo mi duplo da platim... bravo2
edit:
FAVORIT PROMET DOO
Tržni centar "Bazar" Vidikovac
Kneza Višeslava 63 lok. 044
11090 Beograd
Tel/fax:
011/30 57 380
011/30 57 381
011/30 57 382
011/35 64 682
069/30 57 380
E-mail:office@favoritpromet.rs
www.favoritpromet.rs
www.autodeloviskoda.rs
Filip:
i od njih sam tražio pumpu za vodu, doduše oni su mi dva puta odgovorili:
1) pumpu nemaju na stanju - ok, da razumem, nije dizel, dalje pitam koju mogu da mi ponude,
2) nemaju mogućnost poručivanja dela (?!?!)
dusko zemun:
--- Citat: pajapop 08. Maj, 2015. 23:14 ---Ja sam danas bio u Favorit prometu, na Vidikovcu (beograd)...Radnja krcata skodinim delovima,... usluzni,... ljubazni, prodavacica... spkloud spkloud :P :-*..doslo mi duplo da platim... bravo2
--- Kraj citata ---
nije prodavacica, nego GAZDARICA ...
mogu da se pridruzim svim pozitivnim komentarima za FAVORIT PROMET ... ekipa za dobru saradnju ...
vlada320:
Mislim da trenutno oni imaju najniže cene delova mehanike za Škodu - to je plus i to je moja preporuka da se kupi u Favorit prometu.
Minus je što neke karoserijske i kozmetičke delove predstavljaju kao original iz Češke i Slovačke, a sve Kina i Taivan. Nikako ne kupovati "original" Škoda ratkapne za 800 RSD/kom. kod njih, jer su za jednokratnu upotrebu!
MAKS:
Evo mog kometara na istu prodavnicu.
Otisao po brisace za moju fabiju. Prodavacica mi ljubazno dala jedan da idem da probam dali odgovara bez ikakvog pogovora. Naravno vratio se uzeo oba platio i sve ok. Ljubaznost ok.
Naravno tamo gde su drski i bezobrazni tamo vise neulazim.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju