OSTALI FORUMI > Auto Moto Forum

Prva pomoć za auto, istekao rok, zamena?

(1/5) > >>

Karlheinz:
Nisam znao da i kutiji prve pomoći u autu ističe rok (kao i svemu :-) pa me zanima da li je neko i šta uradio po tom pitanju?
Kazna 5000rsd?!

zare:
Ne pada mi na pamet nista da radim.
Bila je neka prica u Sat-u pre nekoliko meseci da ce Galenika da "reciklira" stare komplete. Doneses stari i uzmes novi za 600 dinara. Nikad vise niko ni rec nije rekao o tome.

vule035:
Ma i dalje će da čerupaju narod. Sad na nama je da biramo način čerupanja. Meni piše rok trajanja 07/15 i nisam siguran da li važi i za jul ili moram da uzmem novu na kraju ovog meseca? A najviše što me boli, prošle godine uzmem PP za drugi auto i sad proverim i vidim da mi ističe u januaru 2016. Svega godinu dana ću je koristiti a tako mi i treba kad ne gledam pa mi uvalili taj paket.

bugarin:
ja koliko se secam trubili su po svim medijima da mora da se kupi "nova" PP, jer je "uskladjena" sa "zakonom". i da po zakonu ima rok trajanja i da ce morati da se menja na svakih 5 godina.
talasali smo svi tada mesec-dva, pljuvali drzavu i zakone, i onda zaboravili na tih 2-3 hiljade koliko su nam izbili iz dzepa. podsetili nas lopovi kad su poceli da obijaju kola zbog PP.
sledeci ce nas podsetiti zandar kad se prilikom rutinske kontrole uhvati za PP :)

paun:
Bio je neki clanak u SAT reviji da ce zamena u Galenici,omv pumpama,eko pumpama,Knez petrol pumpma,... poceti od 1.6.2015. Zamena stara za novu ce kostati 600 dinara ukoliko je stara komplentna. Ako nesto fali u staroj placace se i to sto fali. Ja na pumpama iskreno nisam primetio da je to pocelo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju