Autor Tema: centralno zakljucavanje problem  (Pročitano 2967 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže hogiZapočeo temu

centralno zakljucavanje problem
« poslato: 07. Jul, 2015. 21:23 »
Iteresuje me dali postoji na fabiji 1,opcija da kada zakljucavanje vrsimo preko daljinca skakavca ia da pri tome podize otvorene prozore, ta opcija konkretno radi kada se zakljucavanje vrsi uz pomoc kljuca na centalnoj bravi?
imam i jos jedan problemcic kad otvorim sa skakavcem gepek on mi otvori i  zadnja desna vrata? koji je moguci uzrok, softverski ili moza neki prekid kablova?

Van mreže tasa

Odg: centralno zakljucavanje problem
« Odgovor #1 poslato: 08. Jul, 2015. 09:42 »
Postoji opcija samo treba da se aktivira.
A to da ti se otvaraju desna vrata, kako  ??? aj gepek ima mikroprekidac pa to i ima logike, ali brava od vrata, e svasta... (da znam da ima m.prekidac u bravi za lampicu in.table, a da se pomocu njega otvaraju vrata to ne znam)  :B=)
aj sada ce se neko javiti
  • Vozi: fabia sedan 1.9sdi, 2002, passat b6 2.0tdi 2008 Sportline

Van mreže Gohu

« Odgovor #2 poslato: 08. Jul, 2015. 09:49 »
ja sam pitao u servisu da li mozes da se aktivira na Fabiji 2009, posto drugar na Octavi-ji 2010 ima na dugme skakavca spustanje prozora, nisu znali da mi odgovore.. kapiram da ih je mrzelo ;)  wac1

danas idem na servis pa cu da pitam, pa javljam.. ako moze, eto mene na dugme spustam prozore koliko vec danas popodne ;)
  • Vozi: OCTAVIA-ja 2011 1.9 TDI PD - kao tenk :)

Van mreže hogiZapočeo temu

« Odgovor #3 poslato: 08. Jul, 2015. 21:51 »
jeste i meni je bilo skroz cudno da mi i
otvara desna vrata, ali tako je.

Van mreže ivan4994

« Odgovor #4 poslato: 09. Jul, 2015. 13:47 »
pazi, ja nemam skakavac kljuc, ali zakljucavam preko daljinskog od alarma i to mi radi. e sad, za dizanje prozora preko daljinske komande, recimo alarma, je potrebno povezati modul za dizanje prozora. VW grupacija ih ima fabricki ugradjene(doduse, ne znam ni kako izgleda, ni kako se vezuje, ni gde stoji), za razliku od nekih drugih marki gde mora dodatno da se kupuje taj modul. to mi je objasnjavao kum koji inace radi auto alarme... nadam se da sam ga samo dobro razumeo... a logicno mi je da ako vec stave taj modul u fabrici, da ga vezu na skakavac, mada ko zna...
  • Vozi: fabia mk1 sedan 1.4 16v 74kw

Van mreže hatuna1983

« Odgovor #5 poslato: 09. Jul, 2015. 22:44 »
Bila je negdje tema sa daljinskim zatvaranjem prozora cini mi se...Ako se dobro sjecam to je do comfort modula, nemaju sve Fabije tu opciju. Mislim da ako to radi preko kljuca treba i da moze da se otvori opcija i za daljnsko...

U servisu obicno nece to da diraju ako su zadnji mehanicki, ali moze se otvorit opcija. Kod fabija gdje su sva cetiri elektricna mislim da dodje aktivirano.
  • Vozi: Škoda Octavia A5 2006 1.9 TDI BJB 77kw Elegance