ŠKODA Opšte i Razne Teme > Auto & Moto - Razno

Plin(TNG): koji sipate? Pumpa, vrsta benzina, iskustva...

(1/3) > >>

sasacalko:
        Sipam isključivo na NIS i EKO. Potrošnja je oko 8l na otvorenom, 10l u gradu, zimi bude i 12l.
S obzirom da mi je najbliza pumpa LUKOIL, a ja sam kasnio sa polaskom na Vlasinsko jezero, svratim usput i napunim bocu. Auto ide kao zmaj, :bravo: kao da ima 10KS više, prosto neverovatno kako bolje prima gas i ako može da se kaže za mpi - grize asfalt. Ne znam kakav sam to plin pogodio, ali pumpa je nova i nema mnogo mušterija, cisterne su čiste, pa pretpostavljam da sve to ima uticaja. Kolika je potrošnja, utvrdiću kada napunim bocu (47l - 42l staje tng).

mihajloalasp:
Evo mog iskustva sa plinom :) Službena fabia 1.2 htp 6v, sekvent plin, gde god da sam sipao auto se ponašao isto (čak nije bilo razlike benzin-plin), Panda sa običnim plinom isto nije birala gde se sipa, jednom sam na NISu pogodio da ne valja plin, dok na na Favoritu imam muku sa plinom, na NIS kad sipam auto kao da radi na jednom cilindru, javljaju se detonacije, puca iz auspuha, ne može da drži ler stabilno (i to uvek), tako da sipam na LUKOilu ili Daki petrolu, tu nema greške :)

Allen88:
Jel koristi neko, SAKA tocak autoplinsku bocu?

Bobi:
sa plinom sam prezadovoljan na mom Favo,nista ne cackam oko njega,sipam na Lukoil jer mi je na 700-800metra od kuce i nemam problema,ler gas drzi uvek isto kao i na benzinu.potrosnja 10-11 grad,oko8 na otvoranom (nisam bas stedljiv po gasu,vozim ostro ) :B=)

Allen88:
Da li bi neko hteo da mi pozajmi poklopac za tocak bocu marke SAKA?samo da mi  pozajmi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju